Komentari

Finale Kupa - popravni09.04.2014. 22:43

  • SLANINAR 100% (09.04.2014. 22:51)

    VERUJEM U OVE MOMKE I VERUJEM DA CEMO SE U MAJU SVI RADOVATI PEHARU KUPA SRBIJE,NAPRED VOJVODINA ZA TEBE KUCAJU SRCA SVIH SLANINARA !
  • aleksa (09.04.2014. 23:22)

    Krajnje je vreme da se svi Slaninari probude iz zimskog sna i da zajedno damo podrsku nasoj deci.Samo hrabro do nove pobede!
  • stara škola (10.04.2014. 00:02)

    Neko je nekad na ovom forumu napisao da ćemo Kup uzeti kada na finale istog, na lavor ili čmarakanu ode 1000 Vošinih navijača, ali pravih, u sopstvenoj organizaciji, bez pozera, kako na tribini, tako i na terenu (aludirajući na brojnost 2011, pa posebno 2013, izjave "Kup je naš", sve badava u režiji pok. Bate, vodanje u Bg i Kurte i Murte, loše navijanje na poslednja dva finala, veličanje tima koji, ispostavilo se, i nije bio tako silan i sl.). Tada sam shvatio da je čovek potpuno u pravu! Izgleda da je došao i taj trenutak, mislim da će se to desiti 7. maja? Na finale će otići PRAVI navijači Vojvodine a na terenu će igrati PRAVI igrači Vojvodine! Bravo za te momke na onome što su do sada prikazali, na energiji, trudu, požrtvovanju! Moje mesto će biti na tribini, u Vošinom dresu, da bodrim svoj Klub koliko me grlo i dlanovi služe! Koliko god da košta, kako god, taman i peške išao i makar na kraju sveta igrali, ja ću biti tamo. I, ako ne ostvare taj, toliko željeni cilj, kojeg svi jako priželjkujemo u ovoj slavljeničkoj godini, ja im lično to neću zameriti. Prošao sam s Vošom mnoge radosti, a i tuge. Neka bude šta Bog da, samo igrajte fudbal! Jer, svi prolazimo ali Vojvodina ostaje!!!
  • Dacha ns 7 put (10.04.2014. 09:48)

    Igrajte se fudbala..
  • marko ns (10.04.2014. 21:38)

    "Postoji jedna mnogo važnija stvar koju Slaninari nisu dobili pre godinu dana, a ovog puta je zagarantovana: svaki od momaka koji istrči na teren 7. maja, ostaviće srce na terenu i dati sve što ima, ne za novac niti pehar, već za grb i dres koji nosi!"

    Kakva recenica!!! Kao sto je neko rekao, dok god me sluze dlanovi i glas, svoj doprinos cu dati 7.maja, gde god se igralo. Voleo bih da svi obucemo dresove, crvene ili bele majice i napravimo ne zapamcenu atmosferu na tribinama, da se nasim igracima najezi kosa na glavi, da znaju da smo uz njih i da smo stvarno 12. igrac na terenu. Momci su to zasluzili.
  • Lolja fkv (14.04.2014. 21:24)

    Svi na finale i za VOŠU, VOŠO MOJA obraduj nas bacimo ratne sekire i navijajmo za VOŠU BEZ vulgarnosti, jedna jedina sad ili nikad, ostavi te srce na terenu zaista i uđite u istoriju.
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...