Komentari
  • Nikola (03.11.2014. 08:23)

    http://www.dodaj.rs/f/14/Tx/10eugxqC/skuletic7.jpg
  • Jabučilo Rodriguez (03.11.2014. 08:29)

    Gledao sam sinoć "Jelenovo oko" i videlo se da nije bilo ofsajda. Na jučerašnjoj utakmici Vojvodina nije šutnula na gol, naspram pet-šest odličnih prilika protivnika. Tokom celog meča bila je apsolutno podređen rival. Nekako mi ovakav tabloidan naslov n ide uz vašu dosadašnju kocepciju.
    Srdačan pozdrav.
  • dacha ns (03.11.2014. 09:02)

    Slazem se,ofsajd ili ne,kradja ili ne!?...igra ispod nivoa,naravno! sta ocekivati? nismo imali ni jedan dobijeni duel jedan na jedan,nastic nije imao dva tacna pasa,izgubio je deset lopti,Enver nije imao skoro ni jedan prodor po boku i skoro ni jednu upotrebljivu loptu! Veselinovic ...da je dobijao vise lopti bilo bi i sansi! milinkovic,svaka cast!…Piletanovic..sta mu bi pijma nemam! mali mijat odsecen...pokradenu ili ne kada das gol vise odluka sudije nema uticaja,nismo sutnuli na gol,srednji red nije postojao i ni jedan duel nismo dobili i sta ocekujemo!!!??? idemo dalje,do sad smo gubili sansu za titulu gubljenjem malih utakmica,a dobijali derbije pa neka sada bude obrnuto..ima jos derbija al dobijajte vi ove ""male"" samo borbeno!
  • r.wack (03.11.2014. 09:07)

    Zasto takve utakmice ne sude strande sudije?
  • Misa (03.11.2014. 09:56)

    Voleo bi da mi se objasni kako nije bilo ofsajda kada se na svim slikama na netu vidi osfajd.
    Evo neka mi objasni Rodriguez ovde.
  • Mika (03.11.2014. 12:25)

    Pogledajte fotku sa linka navedenog u prvom komentaru. Izvrstan ugao. Ofsajd pola metra najmanje. Partizan nam je trebao uvaliti bar tri komada ali ne i ovaj. Međutim, kao mnogo puta do sada kada su dva tima u egalu dobar sudija zna ko će pobediti. I pored mnogo šansi njima nije išlo i da taj gol nije priznat ostalo bi mrtvih 0:0 još tri dana a ne jedno poluvreme. To što mi nismo igrali svoju igru je zato što nam oni nisu dali, a ruku na srce, ipak su juče (kao malo puta u zadnje vreme) bili bolji od nas. Igrajmo dalje kako treba i Evropa će sigurno doći. Ništa neočekivano se nije dogodilo...

    Pozdrav iz Supetra
  • gram program (03.11.2014. 13:53)

    Bio ofsajd ili ne, moramo priznati da je partizan odigrao bolju utakmicu. Nismo imali ni jednu sansu da im ugrozimo gol. Slaba partija nase Vose, ali idemo dalje! Po meni je bolje da izgubimo i sve 4 utakmice od blizanaca, ali da ne gubimo bodove protiv ostalih ekipa, nego da nam budu redovne musterije, a da se borimo za izlazak na evro scenu! Prvenstvo se ne dobija u derbijima!
  • KAMENI (03.11.2014. 14:55)

    Isti arbitar je sudio utakmicu Vojvodina - Czv u Novom Sadu. Šta ste mislili da će se desiti?!
  • stari navijači voše (03.11.2014. 15:49)

    U Čačku sudija nam nije priznao regularan gol, a juče u Beogradu priznat je NEREGULARAN GOL, što znači da bi sada imali 28 bodova i bili PRVI NA TABELI!

    Drugo, kako može da bude aut sudija iz Beograda?

    Treće, VOŠA PUTUJE U BEOGRAD ČAK PET PUTA DOK JE TO ZA ZVEZDU I PARTIZAN OSAM UTAKMICA KOD KUĆE!!!

    Sami zaključite ZAŠTO NAŠA VOŠA NE MOŽE DA BUDE PRVA?

    VOŠA JE MOGLA BITI PRVA JEDINO ZA VREME STARE JUGOSLAVIJE GDE NIJE BILO TOLIKO TIMOVA KOJI SU IZ BEOGRADA!
  • SamoVojvodina (03.11.2014. 15:56)

    Smesan naslov. Nije pokradena, nego izgubila posteno! Nismo sanse stvorili, Partizan dominirao i stvorio 5 sto posto sansi. Pogledajmo u ogledalo umesto da krivimo druge! Ko nam je kriv sto smo ispali od Slovaka?
  • Goran (03.11.2014. 17:03)

    nije u redu da kukamo za ofsaj,kao sto su oni prosle godine kukali za onaj penal,kad smo ih razbili sa 10 igraca na njihovom stadionu,oni su nas razbili sada i to me brine,nismo posteno sutnuli na gol,zato moramo da se zabrinemo,tanka nam je klupa a ako na zimu odu najbolji tesko nama,POZDRAV ZA SVE VOJVODINASE
  • Kradja! (03.11.2014. 18:32)

    Lopovi,lopovi i opet lopovi,malo je bilo da nas pokradete u Cacku,a sada nas kradete u direktnom duelu!Partizan je vise zeleo pobedu,ali nije pobedio ni partizan ni fudbal...Za navijace nk partizana je ovo mozda pobeda a za navijace Vojvodine i sve one koji prete fudbal velika sramota i lakrdija od sudjenja...P.S. I onda se bunimo kada nas UEFA-a bezpotrebe kaznjava,a svako normalan smatra DA KADA POCISTIMO SMECE U SOPSTVENOM DVORISTU TEK TADA CE DRUGI POCETI DA NAS CENE,I ZATO NEMA BOLJE SUTRA!TOMISLAVE KARADZICU I MARKO NIKOLICU VI STE BANDA LOPOVSKA,I ONDA SE PITATE ZASTO VAS MRZIMO????BANDO!!!
  • Srpska Atina (03.11.2014. 20:57)

    Igrali smo lose,i tacka.Nismo licili,na sebe.
    Jednostavno,"deca" su se uplasila Partizana,isto kao i Crvene Zvezde,a stariji igraci su bili ispod svog nivoa.
    Strucni stab,nije uspeo da reaguje i razdrma ekipu.
  • Slaninar (03.11.2014. 21:12)

    Bili kako bilo znalo se da nece biti lako.Da nasa Vosa ima barem malo tog broja gledalaca sta ima Partizan ili Zvezda pa da se malo privikne na atmosferu bilo bi drugacije.Vazno da se niko nije povredijo glavu gore idemo dalje,sigurno i stabilno.Bice jos sansi za celo tabele.Napred VOSO!!!



    Samo me zanima koliko ce FSS da odere kesu Partizanu za prekid utakmice zbog bakljade navijaca???
  • Voša (03.11.2014. 23:25)

    Nevidim kakve veze ima to što je partizan imao pet stopostotnih šansi i bio realno bolji.Nije postigao gol ni iz jedne stopostotne šanse nego iz ofsajda.Stoga Vojvodina je pokradena i gotovo.
  • Kradja! (04.11.2014. 16:40)

    Nekada da bi se uzeli bodovi potrebna je sreca mi smo je na jna imali,ali partizan je imao 12 igraca u zutom dresu koji nam je dao taj odlucujuci gol.Ovo je NASA POBEDA A NJIHOV PORAZ!PREVISE SE DESAVA "SLUCAJNIH SUDIJSKIH GRESAKA"ali je to u duelima sa partizanom u beogradu uvek na nasu stetu dokle vise???E to je bezobrazluk kada u sopstvenoj ligi i drzavi svesno pravis haos a trazis da te u evropi i svetu postuju,beogradska gospodo mesteri,krojaci i secikese ne ide to tako...Zato se desava i to da te prosecne ekipe u svojoj kuci zveknu 0-4,pa se ti cesi!!!Partizan karadzic,nadmeni debeljko,duric e to su grobari srpskog sporta!ZATO UEFA SA NAMA I SVIM NIVOIMA BRISE PATOS-SVAKOME PO ZASLUZI A TO FSS I ZASLUZUJE!!!KORUMPIRANA BANDO I SUDIJSKA ORGANIZACIJO,DOCI CE DAN KADA CEMO SE U EVROPI PLASITI I FUDBALERA SAN MARINA!!!KADA NE KORUMPIRATE SUDIJE IMATE MRSAVE REZULTATE I SA PROSECNIM EKIPAMA U NASOJ LIGI,A NADATE SE NECEM U EVROPI! I DA ZA SVE U PATIZANU I NJIVE NAVIJACE-VASE POBEDE SU VASI PORAZI,ALI STE SLEPCI PA TO NE VIDITE!!!STOKO!
  • stari vojvodinas (04.11.2014. 21:16)

    Dali je jedna pobeda zasluzena ili ne, ne odlucuje sudija! Njegov zadatak je utakmizu vodi po pravilima fudbala. U ovom slucaju izgleda to ili nije uspeo ili hteo ! To je greska sudije na stetu Vojvodine !!!
    Bez te greske utakmica bi se zavrsila 0:0.
    Dali bi taj rezultat bio pravilan, to ne odlucuje sudija.
    On ima samo da se drzi pravila a ne da deli poklone.
  • Vladimir (05.11.2014. 10:20)

    Kažete - loše smo igrali. Pa kako da igramo dobro, kada nas tuku k'o volove a sudija to dopušta? Čim primiš loptu, neko to polomi. Pa ti igraj lepršavo, ako možeš.
    I koliko god da su oni bili "bolji", regularan gol nisu dali. A u fudbalu se ne dobijaju bodovi na "umjetnički dojam".
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...