Komentari
  • NS DUNAV (24.08.2015. 01:26)

    Vec duze vreme ne dajem komentare na ucinke pojedinaca,na taktiku,postavu,sta je trebao , a sta nije da uradi trener itd.Nisam sturcnjak,takvih je i previse ma forumu ali zato dajem sebi pravo da ocenjuem navjace,jer neko ko je prvi put krocio na stadion 1967 na to ima pravo .Postovani urednici sajta,ako je danas bilo 3000 navijaca,neka sacuvaju karte i prvom prilikom kad dodjem u NS ,ja cu ih sve castiti pivom.Ne verujem da vas je bilo i 1500,kako je zvanicni sajt objavio.Mi smo sramota kluba i grada.Protiv blizanaca na Karadjordju,vec 3 godine zaredom smo kao u gostima.Firma jadno izgleda ,i pitam(o) se gde su ti firmasi iz ,recimo,2011 godine,neko se od nasih navijaca i podsmeva Firmi,a ja vas pitam ,VAS gospodo navijaci, od 40-55 godina,GDE SU VASA DECA na severu ? Danas deci od 10-tak godina ,vise znaci atraktivnost navijacke grupe nego i sam rezultat.Izvinite ,lepo je videti zapad popunjen,ali deca, buduci navijaci Vose hoce da vide koreogrefiju,skladno i gromko navijanje,baklje,uzbudjenje i da budu deo toga.Nekad na Podbari i Salajci ,npr nisi mogao da nadjes nekog ko ne navija za Vosu ,a kamoli ovi drugi to da javno isticu,a danas ? Citao sam na ovim stranicama,te dajte nam reflektore,te utakmica rano posle podne,te kad ce se renovirati i prosiriti stadion(pitam se za koga),te ovo te ono,Alo bre Novi Sade, probudi se ! Dajte mi stari semafor,dajte mi drvene klupe,ali hocu titulu i navijace ,a ne sminkere i pozere !

    Jedan klub na svetu volEm jaaaa....!
    Pozdrav iz Kanade !
  • autor (24.08.2015. 12:25)

    @NS DUNAV

    Poštovani, naša originalna vest je išla sa posetom od 2000 gledalaca, ne znam gde ste mogli pročitati 3000? Da je poseta mizerna, mizerna je, na žalost.

    Svako dobro.
  • Buzga (24.08.2015. 15:08)

    Nije ništa zabrinjavajuć broj, jer je u isto vreme bilo i finale Masters turnira u Sinsinatiju, gde su igrali Nole i Federer, pa je to sigurno uticalo na posetu.
    Meni smeta nešto drugo i voleo bih kada bi se pojedinci u publici promenili, naime čim posle petnaestak minuta Voša ne da gol javljaju se pametnjakovići (na zapadu) koji odmah vređaju i šalju na klupu igrače, poput Ivanića, Stanisavljevića koji su blago kluba.
    Apelujem na navijače- ako hoćete lep fudbal u Novom Sadu, morate se i vi promeniti i imati više strpljenja i vere u klub i fudbalere. Nemojte samo tapšati kada se da gol, već podržite igrače i kada im ne ide, jer naša pomoć im je tada najpotrebnija.
    Ovo se naravno ne odnosi na veći deo navijača na zapadu, koji sve bolje i bolje navija, već na onu malu grupicu dežurnih kritičara koji stalno stvaraju negativan naboj i kod publike i kod igrača.
    Ako niste spremni da istrpite igrače i kada im ne ide, tj ako ne volite ovaj klub, molim vas da nas poštedite i ostanite pored TV-a i tamo kritikujte do mile volje, ako vas žena ne izbaci na ulicu.

    ŽIVELA VOŠA!!!
  • nenad (24.08.2015. 16:42)

    Bravo momci,juris na Plzen!Mislim da je bilo 3000 navijaca!
  • NS DUNAV (24.08.2015. 16:50)

    Postovani,
    izvinjavam se ,nisam bio u pravu. Gledajuci prazne tribine iz nedelje u nedelju,dovodi me do ludila nas odnos prema klubu i igracima,chak i kad iamaju sasvim zadovoljavajuce rezultate.Verovatno u tom besu mi se omaklo i nisam dobro procitao vas izvestaj , ali ja i dalje,

    Jedan klub na svetu volEm jaaaa....!
    Pozdrav iz Kanade !
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...