Press / Mondo: Vukićević na duže staze

Vukićević na duže staze24.01.2012. 15:34

Mondo(0)
K

oja će to još jedna "bomba", posle Almamija Moreire, biti u Vojvodini, kao što je najavljeno na zvaničnom sajtu kluba i da li će je uopšte biti?

Na zvaničnom sajtu kluba pre nekoliko dana napisano je da Moreira nije jedino veliko ime koje će doći u Vojvodinu ove zime, odnosno "uskoro će eksplodirati još jedna 'bomba' u Novom Sadu".

Predsednik Vojvodine Ratko Butorović, međutim, kaže da je za taj klub prelazni rok završen!

U izjavi "Sportu", Butorović je naveo da ne zna za to najavljeno još jedno vrhunsko pojačanje.

"Zaista za to ne znam i smatram da nema potrebe za tako nečim. Na tu temu nisam razgovarao sa predstavnicima struke koja vodi glavnu reč po pitanju pojačanja. Moj lični stav je da je najveće pojačanje Vojvodine to što će šef stručnog štaba Dejan Vukićević produžiti ugovor", rekao je Butorović.

Prethodnih dana pojedini mediji pisali su o tome da je moguće da je ta nova "bomba" još jedna bivši fudbaler Partizana Antonelo Žuka, ali je Butorović to negirao.

Trener "lala" kaže da bi njegovom timu "dobro došao još jedan vezista".

Što se tiče Vukićevića on je u završnim pregovorima sa čelnicima kluba o produžetku ugovora. On je u avgustu prošle godine potpisao ugovor na dve godine, a sada bi trebalo da ga produži.

"Mi smo u 'debelim pregovorima'. Reč je o futurističkoj saradnji, selektiranju igrača na duge staze, sigurnost u radu kluba u kojem podržavam sve što se radi, jer je sve na vrhunskom nivou. Lično sam prezadovoljan u Vojvodini, imam 'maksi respekt' na svakom koraku, savršenu saradnju na svim poljima i sve je to potvrda zadovoljstva i druge strane kroz rad i ostvaren rezultat", kaže crnogorski trener.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...