Press / Kapiten.rs: Vukićević: U subotu ne očekujem cveće, jer ga nismo ni zaslužili

Vukićević: U subotu ne očekujem cveće, jer ga nismo ni zaslužili29.03.2012. 13:53

Kapiten.rs(5)
U

21. kolu Jelen Superlige, fudbaleri Vojvodine će u subotu na svom stadionu dočekati ekipu Jagodine. Posle poraza od OFK Beograda, nezadovoljstvo navijača ovog proleća dostiglo je tačku ključanja i stoga se očekuje da će na tribinama “Karađorđa“ biti vrlo napeto tokom meča protiv “ćurana“.

Zna to i trener Novosađana Dejan Vukićević.

- U subotu ne očekujem cveće, jer ga nismo ni zaslužili. Ipak, mislim da se preteralo sa kritikama posle poraza od OFK Beograda. Nezadovoljstvo razumem i treba da ga bude, ali ipak, radi se o tek prvom neuspehu u gostima koji smo doživeli za godinu dana – kaže Vukićević za Sportski žurnal.

Međutim, posle tog poraza, nije bio mali broj navijača Vojvodine koji su se, preko svojih sajtova, složili da je vreme za promenu trenera. Crnogorski stručnjak tvrdi da oseća taj pritisak.

- Osećam i normalno je što je tako. Kad ne ide kako treba, trener je uvek prvi na udaru. Sa tim sam se pomirio odavno, još kad sam se opredelio za posao koji radim. Moj status nije problem, lako bismo to rešili. Što se pristiska tiče, ne osećam ga toliko spolja, koliko ga sam sebi stvaram. Ni ja nisam zadovoljan, jer tražim od sebe uvek više i bolje – rekao je Vukićević.

Meč između Vojvodine i Jagodine na programu je u subotu od 15 časova.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...