Press / Večernje novosti: Marić: Sudija sve pokvario

Marić: Sudija sve pokvario14.07.2014. 13:28

Večernje novosti(0)
F

UDBALERI Vojvodine su i pored poraza (0:1) zadovoljni učinkom na generalnoj probi protiv Lokerena. Izabranici trenera Zorana Marića izgubili su u prijateljskom meču u Belgiji pogotkom iz penala u nadoknadi vremena, ali ističu da su tokom većeg dela duela bili ravnopravan, pa i bolji rival.

Utisak je da su domaći nezasluženo stigli do pobede, pošto ih je sudija častio nepostojećim penalom. Čak je i publika smehom propratila odluku arbitra...

- Odigrali smo dobru utakmicu i šteta što je sudija pokvario sve što smo uradili za 90 minuta - kaže Zoran Marić. - Očigledno je da napredujemo i najvažnije je da tako nastavimo, jer samo po tom receptu imaćemo šta da tražimo u Trenčinu 17. jula, na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener Vojvodine tvrdi da je njegov tim dobro parirao Lokerenu. Kako naglašava, igrači su se lako kretali i dobro proigravali, ali im je opet nedostajalo koncentracije u završnici.

Tim koji je nstupio u Lokerenu, po svemu sudeći sastav je za Slovačku. Ispred golmana Jovanića u zadnjoj liniji igrali su Puškarić, Pekarić, Miletić i Nastić, u vezi Radoja i Poletanović, ispred njih Alivodić, Makarić i Ivanić, a kao najistureniji Stojanović. Trener je na delu video i “rezerviste”, golmana Žakulu, Pankova, Grgića, Živkovića, Ilića i Poparu.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...