Press / Sportski žurnal: Da li je Vojvodina dva dana pre gostovanja u Slovačkoj trebalo da putuje u Belgiju?

Da li je Vojvodina dva dana pre gostovanja u Slovačkoj trebalo da putuje u Belgiju?19.07.2014. 15:04

Sportski žurnal(0)
P

oniženje za otrežnjenje. Tako u najkraćem glasi osnovni utisak o stradanju Vojvodine u prvom kvalifikacionom meču sa slovačkim Trenčinom, doživljavanim kao autsajderom.

Ne zna se šta je po osvajača Kupa Srbije u evropskoj premijeri bilo gore: spora i jalova igra ili rezultat koji je mogao da bude nepovoljniji od konačnih 0:4. Ništa, ali baš ništa, nije valjalo u redovima Vojvodine.

– U našem neverovatno lošem izdanju, domaćin se pokazao kao daleko bolji rival, pre svega brži i organizovaniji od nas. Zašto smo toliko zaostajali, odnosno da li je ono što se videlo u Dubnici realan odnos snaga između Vojvodine i Trenčina, saznaćemo u revanšu u Novom Sadu – kaže Zoran Marić, trener Vojvodine.

Razočaranje je veliko i zahteva adekvatnu reakciju. Neka pitanja su neizbežna. Da li je dva dana pre gostovanja u Slovačkoj trebalo prihvatiti prijateljsku utakmicu sa Lokerenom?

Igrači su prošlog ponedeljka osam sati putovali iz Belgije u Novi Sad, da bi samo dva dana kasnije ponovo toliko vremena bili izloženi naporima putujući autobusom u Dubnicu?

Nije to traženje alibija, već potreba da se izvuku pouke kako se takve greške, nedopustive u ozbiljnom fudbalskom profesionalizmu, više ne bi ponovile.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...