Press / Sportski žurnal: ZANIMLjIVA IDEJA NA „KARAĐORĐU”: Odluke da donosi savetodavno telo

ZANIMLjIVA IDEJA NA „KARAĐORĐU”: Odluke da donosi savetodavno telo28.07.2014. 13:18

Sportski žurnal(0)
R

ukovodstvo koje je odnedavno na čelu Vojvodine priprema u organizacionim smislu novine, sa željom da osavremeni funkcionisanje kluba i uspostavi efikasniji način rada. Suština je, na jednoj strani, da se osetljivi poslovi prepuste znalcima, odnosno, na drugoj, da donošenje važnih odluka više ne bude u rukama pojedinca, ma kakav da je autoritet u pitanju.

Ideja je da se formira savetodavno telo sačinjeno od znalaca i stručnih ljudi, nekadašnjih igrača i trenera, koji bi kao konsultanti uticali na donošenje ključnih strateških odluka.

Sasvim konkretno, nekim pojedincima koji su u Vojvodini ostavili trag (Milan Jovanović, Miroslav Tanjga, Ljubomir Vorkapić...) ponudilo bi se da u svojstvu volontera budu na usluzi klubu u kojem su se afirmisali, sa zadatkom da savetima učestvuju u kreiranju i sprovođenju dugoročne klupske politike na stručnom planu.

Ova zamisao, koja je još u povoju, a u osnovi podseća na nekadašnje stručne odbore, za cilj ima odustajanje od dosadašnje prakse davanja širokih ovlašćenja pojedincima i stvaranje sistema rada u kojem će stručnost imati odlučujuću ulogu.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...