Press / Mondo: Voša: Sami svoji majstori

Voša: Sami svoji majstori29.07.2014. 15:06

Mondo(0)
Č

elnici Vojvodine poručili su da taj klub više nema pravo da se igra sa svojim imenom i reputacijom trošeći ogroman novac na dovođenje skupih pojačanja čime bi nastavio da klizi u finansijsku propast.

Zbog toga je plan rukovodstva Novosađana jasan - stabilizovati klub u narednom periodu i afirmisati mlade i talentovane igrače iz sopstvene škole.

"U tom smislu su već učinjeni konkretni koraci licenciranjem fudbalera iz omladinskog i kadetskog pogona. Imamo puno poverenje u rad Branislava Novakovića i njegovih saradnika iz Omladinske škole 'Ilija Pantelić', a ovu tvrdnju ne treba posebno potkrepljivati. Dovoljno je samo da vidite broj naših igrača u mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije", istakao je sportski direktor Mladen Jovanić.

On je naveo da će nekolicina igrača narednu sezonu provesti na "kaljenju" u drugim klubovima - golman Emil Rockov će na dvojnu registraciju braniti za Slogu iz Temerina, a novu sredinu će uskoro pronaći i Georgi Ilić. Jovanić je potvrdio da će Vojvodina u svakom momentu, ukoliko za to bude bilo potrebe vratiti te igrače u svoje redove i dodao da će Milan Spremo biti narednih godinu dana na pozajmici u novosadskom Proleteru.

Novosadski crveno-beli, koji su već okončali ovosezonski nastup na evropskoj sceni, u svoje redove vratili su Slobodana Novakovića. Igrač koji je do sada nastupao za Spartak pojačaće konkurenciju u veznom redu Voše.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...