Press / B92: Vojvodina ostala bez genseka

Vojvodina ostala bez genseka29.07.2014. 17:21

B92(6)
D

osadašnji generalni sekretar Vojvodine Božidar Beronja objavio je da je podneo ostavke na tu funkciju.

U saopštenju dostavljenom medijima, Beronja je istakao da ostavku podnosi zbog neslaganja sa određenim odlukama koje je doneo klub dok je on bio na godišnjem odmoru, posebno sa pokretanjem stečajnog postupka.

“Tokom mog odsustva zbog godišnjeg odmora donate su mnogobrojne kadrovske i poslovne odluke u FK Vojvodina sa kojima se kao sportski radnik i advokat energično protivim. Kulminacija lošeg rukovođenja je odluka da se nad našim voljenim klubom u godišnjici jubileja neovlašćeno pred Privrednim sudom pokrene stečajni postupak kao alibi za nesposobnost da se problem pred kojima se klub nalazi rešavaju na profesionalan, sportski i savestan način, te ovim putem jasno napominjem da ne želim da budem deo tima koji će odvesti klub u stečaj, jer nam za to niko nije dao mandate”, ističe se u saopštenju.

Beronja je takođe istakao da se nada da je sada svima jasno zašto je Vojislav Gajić podneo ostavku još prvog dana svog mandata, kao i da se što pre usvoji vanredna Skupština.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...