Press / www.sportal.rs: Predsednik Vojvodine za SPORTAL. RS: Pričao sam sa Kokezom i Terzićem o Babiću

Predsednik Vojvodine za SPORTAL. RS: Pričao sam sa Kokezom i Terzićem o Babiću01.08.2014. 13:52

www.sportal.rs(2)
S

rđan Babić u Crvenoj Zvezdi? Potvrdu ove vesti, posle sportskog direktora kluba, pokušali smo da dobijemo iz prve ruke, od predsednika Vojvodine Zorana Šćepanovića. Ne tako davno ustoličen na najodgovorniju poziciju u klubu, Šćepanović priznaje da kontakt sa predstavnicima beogradskog kluba postoji, ali da je transfer daleko od realizacije.

Da li je istina da ste sa Kokezom i Terzićem dogovorili prelazak Babića u Zvezdu?

- Nije tačno. Istina je da sam se sreo sa Terzićem i Kokezom, ali sa njima se viđam i privatno, čujemo se. Smatram da je sasvim normalno i da razgovaramo o sportskim temama. Tačno je i da smo pričali o Babiću, ali nije bilo nikakvog dogovora. Načeli smo temu kao sportski prijatelji. Ništa više od toga - uverava Šćepanović u razgovoru za SPORTAL.RS, i dodaje:

- Ne pristaje ozbiljnim ljudima, kao što su Terzić i Kokeza, kao što sam ja, da takvim stvarima punimo novine, da pričamo nešto što nije istina. Na kraju krajeva, ne razgovaramo na nivou kluba samo sa njima, pričamo sa svima, obično je to tako kada je prelazni rok na snazi. Prelazni rok je u toku, videću se sa mnogim ljudima, poštujem sportsku trku.

Poznate su finansijske (ne)prilike Zvezde, koja, kao takva, nije pouzdana za posao?

- Ne znam kakva je finansijska situacija u Zvezdi trenutno, ali ako budemo došli do konačnog dogovora jedno je sigurno: Vojvodina neće biti na finansijskom gubitku.

Čini se da nemate drugog izbora zbog teške materijalne situacije, nego da prodajete najbolje igrače?

- Tako je, kriza je, i mi se moramo finansijski i organizaciono stabilizovati - to je prioritet! Tek kada to ostvarimo možemo se okrenuti sportskim rezultatima. Nažalost, moraćemo da prodajemo neke naše igrače da bismo konsolidovali klub. I pored toga, Vojvodina nikada ne odustaje od vrhunskih rezultata.

Da li je Zvezda pitala i za Mijata Gaćinovića, Partizan takođe...?

- Verujte, nije, niko mi se nije obratio tim povodom. Verujem i u naš sportski deo, koji će najbolje proceniti šta je najbolje za klub.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...