Press / Večernje novosti: Babić: Idem, ali ne u Zvezdu!

Babić: Idem, ali ne u Zvezdu!01.08.2014. 22:41

Večernje novosti(1)
V

OJVODINA je oštro demantovala priču o dogovoru sa Crvenom zvezdom oko transfera talentovanoh 18-godišnjeg reprezentativnog štopera Srđana Babića. Član Upravnog odbora Novosađana Ljubomir Apro, ali i sam biser srpskog fudbala ističu da je ta mogućnost – nemoguća!

- Trenutno sam na službenom putu van Srbije, ali znam da je tako nešto nemoguće - kaže u telefonskom razgovoru član UO Vojvodine Ljubomir Apro.- Jer, naš Upravni odbor nije ni razmatrao takvu mogućnost, niti se sastajao po tom pitanju, kao što nije bilo ni sastanka sa predstavnicima Crvene zvezde a kamoli dogovora. Takođe, niko od članova našeg klupskog rukovodstva nema tu informaciju. Jedino da neko drugi zna nešto što ja ne znam, u šta sumnjam.

Sa svoje strane, Babić, koji se vratio sa Evropskog šampionata iz Mađarske, i danas, zajedno sa novosadskim orlićima, Mijatom Gaćinovićem i Vanjom Milinković-Savićem priključio se ekipi na treningu na terenima fudbalskog centra "Vujadin Boškov", takođe negira mogućnost da pređe na "Marakanu".

- Najiskrenije kažem da o tome pojma nemam. Čuo sam za priču ali niko mi ništa nije zvanično rekao za to i za nju nema osnova. Zasada je jedino sigurno da 99 odsto idem iz Vojvodine. Međutim, jednako tako je sigurno da iz Vojvodine ne bih hteo da pređem u Zvezdu. To je moj stav - kategoričan je Babić.

Vrhunski talenat omladinske škole Novosađana, međutim, ne želi da otkriva u kom klubu, kao ni u kojoj zemlji bi mogao da nastavi karijeru. Zna se da su pred odlazak na Evropsko prvenstvo u opciji bile Engleska i Italija kao njegove želje, a zatim Nemačka i Portugalija. Sada je taj spisak, na kojem prednjače Rusi, proširen.

- Zaista ne bih da govorim na tu temu. Takođe, ne bih želeo da budem pogrešno shvaćen, ali zaista ima mnogo interesenata. Dogovor je da se u narednih desetak dana sve to reši i tada ću moći da kažem mnogo konkretnije - ostao je zagonetan Babić.


U SUBOTU SA POLITEHNIKOM

FUDBALERI Vojvodine će u subotu na terenu Fudbalskog centra "Vujadin Boškov", s početkom u 18 časova, odigrati prijateljsku utakmicu sa rumunskom Politehnikom iz Temišvara, koja će zapravo biti generalna proba Novosađana pred start šampionata.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...