Press / Sportski žurnal: Srđan Babić: Neću na Marakanu

Srđan Babić: Neću na Marakanu01.08.2014. 22:42

Sportski žurnal(4)
S

rđan Babić ne želi u Crvenu zvezdu! Štoper Vojvodine i omladinske reprezentacije Srbije bio je nedvosmislen u stavu da neće nastaviti karijeru na Marakani.

- Pročitao sam u Žurnalu informaciju o mogućnosti mog odlaska u Crvenu zvezdu. Niko me nije zvao na razgovor u vezi s tim, ni iz Vojvodine, ni iz Zvezde. Klubovi mogu da se dogovore, ali ja sigurno neći preći na Marakanu. Ne postoji šansa da promenim odluku – izričit je Babić, koji se u petak priključio pripremama Vojvodine posle povratka sa EP za omladince u Mađarskoj.

Zbog čega ste toliko isključivi da nećete u Crvenu zvezdu?

- Prvi razlog su navijači Vojvodine, ne bih ih izneverio jer nisam kao neki bivši igrači mog kluba koji su to uradili. Drugi razlog je što Zvezda ima mnogo igrača u defanzivnoj liniji, čini mi se šestoricu, zbog toga ne razumem zašto sam im ja potreban. Znam takođe i za lošu finansijsku situaciju u klubu, to je još jedan od razloga zbog čega ne razmišljam o takvoj mogućnosti.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...