Press / Mondo: Vojvodina pred Zvezdu: Na pobedu!

Vojvodina pred Zvezdu: Na pobedu!22.08.2014. 16:56

Mondo(0)
N

ovosadska Vojvodina ostala je, gotovo kao i svakog leta, bez nekolicine važnih igrača, ali i bez njih "lale" su u prva dva kola šampionata pokazale da imaju tim kadar da se bori za najviši plasman.

Veliko iskušenje za mladi tim Zorana "Džimija" Marića biće u subotu kada na "Karađorđe" stiže Crvena zvezda u 3. kolu Jelen Superlige. Dobra forma i jednih i drugih nagoveštava da nas očekuje dobar meč, dobar fudbal.

Beogradski crveno-beli prepuštaju ulogu favorita Vojvodini, ali to bi se već moglo svesti pod one poznate i dozvoljene, legitimne "psihološke igre".

Trener Vojvodine kaže da se za ovu utakmicu ekipa nije pripremala drugačije nego za ostale, iako je protivnik branilac titule prvaka Srbije.

"Očekujem, pre svega, lep ambijent i utakmicu za koju se nadamo da ćemo uspeti da je uvedemo u tok koji očekujemo. Želimo da ostvarimo povoljan rezultat, a to je u ovom slučaju za nas samo pobeda. Igramo protiv odlične ekipe koja ima sjajan ofanzivni potencijal, ima maksimalan bodovni učinak na početku prvenstva kao i mi, a iskreno se nadam da ćemo prisustvovati jednoj dobroj utakmici sa puno golova", rekao je Marić na konferenciji za novinare.

Dodao je da nema kadrovskih problema, odnosno da su svi igrači zdravi, raspoloženi i spremni za subotnji duel (20.30 časova).

Ipak, Marić kaže da nije velika filozofija otkriti kojih će se 11 suprostaviti Crvenoj zvezdi.

"Videćete devet ili deset igrača od 11 koji su od sada nastupali. Ja, u suštini, podržavam kontinuitet, zato što su igrači koji su učestvovali na dve prvenstvene utakmice pokazali da zaslužuju status koji su imali i do sada", dodao je Marić.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...