Press / www.sportske.net: Marić: "Ofanzivno i bez kalkulacija"

Marić: "Ofanzivno i bez kalkulacija"02.10.2014. 17:22

www.sportske.net(0)
S

uperligaš iz Novog Sada nalazi se pred jako važnom utakmicom u domaćem šampionatu, pošto bi u duelu sa Novim Pazarom mogla da bude ispisana nova stranica klupske istorije.

Osim što će igrati za nova tri boda i ostanak u trci za lidersku poziciju na tabeli, fudbaleri Vojvodine pokušaće da u osmom kolu JSL upišu sedmu pobedu čime bi raniji rekord koji se tiče najboljeg otvaranja sezone bio oboren.

"Utakmica sa Pazarom će biti najteža do sad. Izuzetno cenim trenera Novog Pazara Milorada Kosanovića, velikog poznavaoca domaćeg fudbala, koji je u jednom periodu radio u Vojvodini. Siguran sam da će on u narednom periodu podići nivo igre Novog Pazara. Igramo pred našim navijačima, ofanzivno i bez kalkulacija, kao i do sad" rekao je trener Vojvodine Zoran Marić uoči subotnje utakmice.

Dva kluba do sada su se sastajala sedam puta u svim takmičenjima a Novi Pazar je na "Karađorđu" samo jednom uspeo da ostane nesavladan dok je sve ostale mečeve u Novom Sadu dobijao domaćin.

Trener Vojvodine neće moći da računa na najboljeg strelca ekipe Lazara Veselinovića koji je povređen a pod znakom pitanja nalazi se i Mirko Ivanić.

Klub je odlučio da u subotu omogući navijačima besplatan ulaz na istočnu tribinu pa Novosađani imaju razlog više da dođu i podrže klub u borbi za vrh tabele.

Utakmica se igra 4. oktobra sa početkom od 19 časova.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...