Press / 021.rs: Vošini fanovi muralom i bakljadom odali počast "Staroj dami"

Vošini fanovi muralom i bakljadom odali počast "Staroj dami"21.10.2014. 21:26

021.rs(1)
V

ošini fanovi muralom i bakljadom odali počast "Staroj dami"

Simpatizeri FK "Vojvodina" predstavili su mural dug 120 metara na istočnom delu stadiona "Karađorđe", posvećen ovom klubu i proslavi 100 godina njegovog postojanja. Mural predstavlja hronološki razvoj kluba, trofeje i uspehe, kao i najznačajnije ljude u sastavu kluba. Mural je oslikala grupa autora RWS, a radovi su trajali 20 dana, rečeno je za 021.rs.

Predstavnik navijača Vojvodine Aleksandar Dunđerski kaže za 021 da je ovo prvi u nizu radova na uređenju stadiona, a sve i u cilju obeležavanja jubileja.

"Do sada smo organizovali niz koncerata, kao i utakmicu prijateljskog karaktera u Kovilju, jer je Vojvodina prvu zvaničnu utakmicu igrala upravo u tom mestu. Do kraja godine slavimo jubilej, a nadamo se da ćemo do tada uspeti da oslikamo većinu stadiona, a i klub nas u tome podržava", rekao je Dunđerski za naš portal.

Predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina Zoran Šćepanović kaže da je uprava obaveštena o aktivnostima navijača i da se trudi da im pomogne u vezi sa aktivnostima koje veličaju ovaj novosadski klub.

Dunđerski nije želeo da precizira sledeće aktivnosti grupe navijača, kako bi iznenađenje bilo veće. Proslavu je zatvorila bakljada.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...