Press / Dnevnik: Voša strepi od Milinkovića

Voša strepi od Milinkovića24.10.2014. 22:33

Dnevnik(0)
V

ojvodina i Voždovac, koji će u okviru 10. kola Jelen superlige podeliti megdan u subotu od 19 sati na “Karađorđu”, do sada su se u prvenstvenim utakmicama sastajali svega šest puta, a skor je identičan: po dve pobede oba tima i dva nerešena rezultata, uz gol razliku 6:6.

U prošlom prvenstvu Vojvodina je pobedila u Novom Sadu sa 2:0 (oba gola dao je Lazar Veselinović), a u Beogradu bilo je 1:1 (strelci Alivodić za Vojvodinu, a Marušić za Voždovac). Novosadski fudbaleri žele da izjednačenu seriju preokrenu u svoju korist, kako bi nakon remija u Čačku zadržali priključak za vodećim Partizanom.

- Spremali smo se za susret isto kao i za sve prethodne i sa istim ambicijama, da osvojimo tri boda – rekao je trener Vojvodine Zoran Marić. – Danas ćemo igrati bez Mirka Ivanića, a svi ostali su zdravi i na raspolaganju. Ivanić je kreativac koji nam je važan, ali sticajem okolnosti i Voždovac će nastupiti, po onome što smo videli u prethodnim mečevima, bez svog glavnog ideologa igre Stefana Babovića. Sa druge strane, gosti posle lošeg starta iz kola u kolo podižu nivo forme i igraju sve bolje, pa nam neće biti lako da dođemo do pobede, pogotovo što im je trener Zoran Milinković, čovek koji dobro poznaje ekipu Vojvodine.

I prvotimac Vojvodine Darko Puškarić smatra da u izostanku Babovića najveća opasnost za njegov tim preti sa klupe Voždovca.

- Veoma dobro poznajem šefa stručnog štaba našeg današnjeg protivnika Zorana Milinkovića, jer mi je u dva navrata bio trener u subotičkom Spartaku. Ekipe koje on trenira bore se do poslednjeg sudijskog zvižduka i ni jednog trenutka ne odustaju. Ipak, mi verujemo u sebe, bez obzira na remi u Čačku samopouzdanje nam je na visokom nivou i ovoga puta ćemo igrati našu igru, nadam se i osvojiti nova tri boda, ne potcenjujući Voždovac – najavio je Puškarić.

U dosadašnjim duelima, ni Vojvodina ni Voždovac nisu uspeli da slave na gostujućem terenu, što simpatizeri Voše priželjkuju da ostane do daljeg. Jer, Voždovac je u vrlo dobroj seriji i bez poraza je na prethodna tri meča. Beograđani su pobedili Mladost sa 2:0, potom remizirali sa Zvezdom u gostima 2:2, a u prošlom kolu na svom terenu dobili su Jagodinu sa 1:0.


Besplatno na istok

Rukovodstvo Vojvodine je odlučilo da na utakmicu sa Voždovcem ulaz na istočnu tribinu bude besplatan. Ulaznica za zapad košta 300, a za severnu tribinu 100 dinara.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...