Press / www.sportske.net: Željko Brkić - navija za Vošu i sprema se za odlazak iz Udinezea!

Željko Brkić - navija za Vošu i sprema se za odlazak iz Udinezea!28.10.2014. 17:33

www.sportske.net(1)
Ž

eljko Brkić ove sezone nema status standardnog prvotimca u Udinezeu, tu ulogu preuzeo je Karnezis, iako su srpskog čuvara mreže uveravali tokom leta da će i u ovoj sezoni biti prvi izbor na golu.

Srpski reprezentativac ove jeseni uglavnom ''greje klupu'', pa je zato čvrsto rešen da što pre promeni sredinu - već u zimskom prelaznom roku.

''U januarskom prelaznom roku iskreno verujem da ću promeniti sredinu, jer želim da igram konstantno i da budem na oku selektora. To sam rekao i ljudima u klubu. Nadam se da ću u tome i uspeti i da mi klub neće praviti probleme'', izjavio je Brkić, a prenosi klupski sajt FK Vojvodina.

Naravno, jedna od tema bila je i Vojvodina i njene odlične igre ove jeseni u domaćoj Superligi. Brkić naglašava da pomno prati igre svog nekadašnjeg kluba i Novosađanima je poželeo osvajanje još nekog trofeja, posle prošlosezonskog trijumfa u Kupu Srbije.

''Pratim redovno i navijam. U godini jubileja osvojen je trofej u Kupu, a kako stvari stoje, ove godine, mogao bi se, možda, osvojiti još jedan trofej. Ekipa je mlada, ali i sa nekoliko iskusnih igrača koji su nosioci igre. Momci odlično igraju i bore se i treba ih maksimalno podržati'', ističe Brkić, koji je pohvalio i sjajnog Vanju Milinković-Savića na golu ''Lala''.

''Milinković je odličan golman, mlad, visok, sa neverovatnim predispozicijama. Mislim da je odlično ispalo i za njega i za Klub. Klub je izvukao finansijsku korist, a on će imati priliku da stiče iskustvo godinu dana u seniorskom takmičenju pre odlaska u veliki Mančester Junajted'', zaključio je Brkić.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...