Press / Sportski žurnal: Vojvodina: Protiv Partizana za titulu jesenjeg prvaka

Vojvodina: Protiv Partizana za titulu jesenjeg prvaka30.10.2014. 19:29

Sportski žurnal(0)
P

omoćni trener fudbalera Vojvodine Milan Kosanović rekao je da će predstojeći meč protiv Partizana odlučiti o tome ko će osvojiti titulu jesenjeg prvaka Super lige Srbije.

– Utakmica sa Partizanom dolazi kao šlag na tortu pred kraj sezone. Ta utakmica će, verovatno, direktno odlučivati o jesenjem prvaku, iako nakon nje ima još četiri kola da se odigra – rekao je Kosanović za sajt Vojvodine.

Vojvodina u nedelju gostuje Partizanu u 11. kolu Super lige Srbije.

– To je gostovanje, na kom smo poslednjih sezona dobro prolazili, pa sa te strane imamo čemu da se nadamo. Prošle sezone smo odigrali nerešeno, u jednoj vrlo uzbudljivoj utakmici, sa naše strane i vrlo kvalitetnoj – dodao je Kosanović.

Klub iz Novog Sada i Partizan posle deset odigranih kola Super lige Srbije imaju po 25 bodova.

– Prošle godine smo imali 24 boda iz 15 utakmica, a sada imamo 25 iz 10 i sigurno da idemo tamo spremni da pokažemo da naše igre nisu plod slučajnosti, i da osvojimo jesenju titulu u godini u kojoj smo već porušili neke klupske rekorde – rekao je Kosanović.

Meč između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju od 19 na stadionu u Humskoj.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...