Press / Sportski žurnal: Ivanić neizvestan za Partizan, ko umesto Puškarića?

Ivanić neizvestan za Partizan, ko umesto Puškarića?01.11.2014. 00:53

Sportski žurnal(0)
P

ored povratka standardnih štopera Nina Pekarića i Srđana Babića, ostalo je da se do nedelje raščisti situacija sa Mirkom Ivanićem.

Mladi napadač, koji je do povrede u 7. kolu na gostovanju u Kruševcu igrao u velikoj formi, oporavlja se od povrede mišića, ali dr Borko Vukosav još nije siguran hoće li Ivanić u nedeljnom derbiju biti na raspolaganju Zoranu Mariću:

– Naredni dani pokazaće da li je Ivanić potpuno ozdravio, odnosno da li bi bilo rizično da u nedelju bude na terenu.

Do sada je Ivanićev izostanak Zoran Marić rešavao prekomandovanjem Gaćinovića na poziciju iza najisturenijeg napadača, dok je umesto njega na levoj napadačkoj strani igrao Slobodan Novaković.

Darko Puškarić zbog žutih kartona nema pravo da igra u derbiju s Partizanom, pa postoji dilema ko će ga zameniti na desnom beku.

Na toj poziciji meč sa Užičanima počeo je Stefan Nikolić, a u drugom poluvremenu zamenio ga je Marko Živković, koji je u zimskoj pauzi iz Partizana prešao u Vojvodinu.

Živković je jedno vreme bio povređen, ali u međuvremenu se oporavio i spreman je da s Nikolićem ravnopravno konkuriše za popunu upražnjenog mesta u odbrani.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...