Press / B92: Alivodić: Napašćemo Partizan

Alivodić: Napašćemo Partizan01.11.2014. 15:44

B92(0)
F

udbaler Vojvodine Enver Alivodić rekao je da će ta ekipa igrati napadački protiv Partizana u 11. kolu Superlige.

"Očekuje nas teška utakmica, koja je derbi dosadašnjeg dela sezone. Napašćemo ih jer drugačije ne umemo da igramo. Partizan je favorit, domaćin je, a imao je na domaćoj i evropskoj sceni briljantnih trenutaka", rekao je Alivodić radiju Sto plus.

Uoči utakmice u Humskoj, koja će se igrati u nedelju od 19 časova, Partizan i Vojvodina zauzimaju prvu i drugu poziciju na superligaškoj tabeli sa po 25 bodova.

"Ova dva tima su potpuno zasluženo lideri, do sada su pokazali najviše. Mislim da će publika imati priliku da uživa u lepim potezima, a verujem da će naši navijači biti zadovoljniji na kraju", kazao je Alivodić.

On očekuje da će njegov tim do kraja prvenstva ravnopravno konkurisati za titulu prvaka Srbije.

"Ako nastavimo u ovom ritmu, sigurno ćemo biti među ozbiljnim kandidatima za trofej u elitnom takmičenju. Ipak, ima još mnogo da se igra, lako sve može da se promeni", ocenio je Alivodić.

Ofanzivni fudbaler je u Vojvodinu stigao januara 2013. godine iz Novog Pazara, a ugovor mu ističe na kraju jesenjeg dela sezone. Ove jeseni postigao je pet golova i zabeležio dve asistencije.

"Ne opterećujem se eventualnim odlaskom, trenutno su mi rezultati ekipe u prvom planu. Možda je vreme da se otisnem preko granice, postoji interesovanje nekoliko klubova, ali ću najpre razgovarati sa čelnicima Vojvodine", rekao je Alivodić.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...