Press / Mondo: Vojvodina kupuje u Banjaluci?

Vojvodina kupuje u Banjaluci?27.11.2014. 13:05

Mondo(1)
P

ovremeni reprezentativac mlade selekcije BiH i standardan prvotimac banjalučkog Borca, Aleksandar Subić, nalazi se na meti Vojvodine.

Subić je u 13 mečeva postigao dva pogotka, kojima je svom timu doneo šest bodova (jedini je zatresao mrežu u duelima sa Zrinjskim i Čelikom, oba meča na Gradskom stadionu završena pobjedom Banjalučana 1:0).

Dobre igre nisu ostale nezapažene, pa je za njegove usluge interesovanje pokazala Vojvodina. Trener Novosađana Zoran Marić, u vreme dok je sedeo na klupi banjalučkog premijerligaša, imao je uvid u Subićeve igre, s obzirom da je on tada bio među najistaknutijim juniorima i polako kucao na vrata prvog tima.

U redovima Voše već igraju dva igrača iz Republike Srpske, Trebinjac Mijat Gaćinović i Banjalučanin Srđan Babić, ali će oni po svemu sudeći napustiti "Karađorđe" ove zime, tako da su crveno-beli već krenuli u potragu za zamenama.

Izbor je pao na mladog Subića, sa kojim su razgovori počeli pre dva dana i očekuje se da uskoro budu konkretizovani, piše "EuroBlic".

"Raspitivao sam se za Subića, koji je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih igrača. Znam da je i mladi reprezentativac i voleo bih da ga vidim u Vojvodini", priznao je trener "lala" Zoran Marić.

Ranije se za Subića interesovala i Mlada Boleslav iz Češke.

"Ako se za mene interesuje Vojvodina i trener Marić, onda je to za mene velika čast. Moram biti iskren i reći da me niko nije zvao, a ne znam da li je neki poziv stigao u klub. Znam da je letos i tokom jeseni bilo nekih ponuda iz Češke", iskren je Subić.

Ipak, talentovani fudbaler ne želi da žuri.

"Želim prvo malo da se odmorim posle naporne polusezone, a biće vremena da razgovaram sa zainteresovanim klubovima".

U Borcu sigurno neće praviti probleme igračima koji žele da odu u inostranstvo, naravno uz adekvatno obeštećenje. Subićeva vrednost procenjena je na 50.000 evra.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...