Press / Dnevnik: Milan Jovanić održava formu

Milan Jovanić održava formu25.12.2014. 19:59

Dnevnik(0)
G

olmana Vojvodine Milana Jovanića zatekli smo juče u prepodnevnim satima u FC “Vujadin Boškov” kako sam trči.

- Želim da ostanem potpuno spreman i ovo su fitnes treninzi kojima održavam kondiciju i formu - rekao nam je 29-godišnji čuvar mreže. - Hoću da maksimalno spreman dočekam početak priprema 9. januara, kako bih izbegao upale mišića i slične nedaće.


U Beleku kao u raju

Fudbaleri Vojvodine okupiće se na početku zimskih priprema 9. januara iduće godine, a onda će do 25. januara trenirati u FC “Vujadin Boškov”. Posle toga, četa trenera Zorana Marića preseliće se u turski Belek, gde će trenirati i odigrati, za sada, pet kontrolnih susreta.

- Ekipa će biti smeštena u hotelu IC „Santai Resort” u Beleku, koji nudi izvrsne uslove - rekao je sportski direktor Mladen Jovanić.


Provere u Novom Sadu

Iz novosadskog superligaša nagovešteno je kako će se na početku priprema u FC “Vujadin Boškov” pojaviti i nekolicina igrača koji će doći na probu. Reč je, koliko smo uspeli da saznamo, o fudbalerima iz inostranstva, a među njima je siguran Etiopljanin Fuad Ibrahim. Postoji mogućnost da dođe i Brazilac Vitinjo, ali i po jedan Nigerijac i Kamerunac.

- Oni će imati priliku da pokažu šta znaju do polaska na pripreme u Tursku - objasnio je Mladen Jovanić. - Pokušaćemo da organizujemo dve prijateljske utakmice u Novom Sadu s ekipama koje počinju s pripremama kad i mi.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...