Press / Dnevnik: Ozvaničena saradnja između FK Vojvodina i „Sport vižna“

Ozvaničena saradnja između FK Vojvodina i „Sport vižna“30.06.2015. 09:02

Dnevnik(0)
U

prelepom ambijentu Fudbalskog centra „Vujadin Boškov“ je upriličeno svečano potpisivanje ugovora o saradnji između FK Vojvodina i kompanije „Sport vižn“, zastupnika poznatog brenda „Umbro“. U ime crveno-belih potpis na ugovor stavio je direktor kluba Aleksandar Dunđerski, dok je isti papir, u ime „Sport vižna“, potpisala direktorica marketinga ove kompanije Anja Dmitrović. U narednoj sezoni Novosađani će nositi opremu „Umbro“, uz potpisivanje obavljena je i promocija novih dresova, a manekeni su bili prvotimci Vojvodine.

- Čast mi je i zadovoljstvo što se FK Vojvodina ovim činom pridružuje poznatim evropskim klubovima koji već igraju u „Umbro“ opremi – rekla je Anja Dmitrović. – Tu mislim na engleske premijerligaše poput Vest Hema i Evertona, holandski PSV Ajndhoven i mnoge druge, kao i veći broj reprezentacija, među kojima je i srpska. Ovaj brend posvećen je fudbalu, a novi dres Vojvodine, urađen u retro stilu, inspirisan je prvom šampionskom generacijom novosadske ekipe iz 1966. godine. Nadam se da će i crveno-beli, noseći „Umbro“ opremu, krenuti stazom novih uspeha, kao što su njom išli i reprezentativci Srbije do 20 godina, koji su na Novom Zelandu postali šampioni sveta.

U ime superligaša iz Novog Sada prisutnima se obratio i direktor Vojvodine Aleksandar Dunđerski:

- Imam izuzetno zadovoljstvo da u ime FK Vojvodina potpišem ovaj ugovor. Ovim činom dobijamo dobro poznatog internacionalnog partnera. Ugovor s priznatim brendom, ubeđen sam u to, označava novi početak u dugoročnoj i obostrano uspešnoj saradnji – rekao je Dunđerski.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...