Press / Večernje novosti: Zagorčić: Verujem u pobedu u revanšu

Zagorčić: Verujem u pobedu u revanšu04.07.2015. 16:30

Večernje novosti(0)
N

AJAVLjIVANA je pobeda, ostvaren je remi, ali u Vojvodini nisu nezadovoljni, naprotiv. Razlog za zadovoljstvo trenera "lala" Zlatomira Zagorčića jeste izdanje njegovog tima u drugom delu meča kvalifikacija za Ligu Evrope sa MTK u Budimpešti (0:0).

- Zaista smo dobro odigrali drugi deo meča, stvorili i solidne prilike i velika šteta što nismo postigli gol. Ipak, moramo biti realni, jer je MTK u prvom poluvremenu bio bolji rival i imao šanse - objektivan je strateg Vojvodine.

Priličnu konfuziju u njegovom timu u prvom poluvremenu, Zagorčić objašnjava činjenicom da je reč o prvoj takmičarskoj utakmici u sezoni, što je fudbalerima donelo očigledan pritisak.

- To se posebno osetilo na mladim igračima, ali je drugo poluvreme sve to bacilo u drugi plan - dodaje Zagorčić.

Ono što je dodatan razlog za Zagorčićevo zadovoljstvo jeste učinak mladog Uroša Stamenića koji je na teren ušao u drugom delu meča i igri svog tima dodao i žustrinu u probojnost.

- To zausta hrabri, ne samo zato što je Stamenić unapredio igru i potvrdio talenat, već i zato što je pred nama naporna sezona, u kojoj će dužina klupe biti jedan od ključnih elemenata.

Prvi naredni korak je revanš sa Mađarima na "Karađorđu", oko čijeg ishoda trener Vojvodine ne ostavlja nikakvu dilemu.

- Verujem u pobedu i prolaz u naredni krug kvalifikacija za Ligu Evrope - izričit je Zagorčić.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...