Press / Večernje novosti: Ivanić “slučajni” strelac u Surdulici

Ivanić “slučajni” strelac u Surdulici28.07.2015. 08:33

Večernje novosti(0)
P

A, kako vi mislite da pobedite Sampdoriju, kad ne možete Surdulicu? Ovo trenerovo pitanje, postavljeno pola u šali, pola u zbilji, u prvi mah zbunilo je Mirka Ivanića, trenutno najboljeg igrača Vojvodine koji je, u meču protiv Radnika u Surdulici (2:2), golom u 65. minutu izvukao remi za svoj klub.

Pre meča u Surdulici, u Vojvodini su se, inače, dogovorili da, poput Bojana Nastića i Danila Sekulića, odmore i Ivanića, ali da, za razliku od njih dvojice, on za svaki slučaj krene sa ekipom i bude pripravan ako nešto krene po zlu.

- Kada smo stigli tamo, zajedno smo odlučili da, kad sam već sa ekipom prevalio toliki put, ipak budem starter, što se, eto, na kraju pokazalo kao dobro - otkriva za "Novosti" daroviti 21-godišnjak iz Bačkog Jarka.

Bilo kako bilo, posle dva uzastopna, munjevita surdulička šoka, u 4. i 10. minutu, "lale" su se pribrale i krenule u ono najteže - jurnjavu za prednošću protivnika.

- Drago mi je što sam postigao gol, ali mi je beskrajno žao što nismo pobedili, mislim da smo, i po igri i po šansama, to ipak zaslužili - kaže Ivanić.

A što se Sampdorije tiče, novosadska ekspedicija će, čarter letom, put Torina u kojem se, zbog renoviranja stadiona u Đenovi, prvi meč igra, krenuti u sredu ujutru. Iste večeri će trenirati na stadionu na kojem će, u četvrtak uveče, odmeriti snage sa renomiranim rivalom.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...