Press / Sportski žurnal: Stanisavljević: Ne znamo tačno šta da očekujemo protiv Sampe

Stanisavljević: Ne znamo tačno šta da očekujemo protiv Sampe29.07.2015. 17:15

Sportski žurnal(0)
F

udbaler Vojvodine Aleksandar Stanisavljević rekao je da će se njegova ekipa truditi da igra svoju igru protiv Sampdorije.

– Gledali smo snimak, ali ne znamo tačno šta da očekujemo od Sampdorije. Igraćemo svoju igru. Idemo na pobedu, bez straha – rekao je Stanisavljević novinarima u Torinu.

Vojvodina će sutra gostovati Sampdoriji u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Utakmica će se umesto u Đenovi, gde se renovira teren, igrati u Torinu, a Stanisavljević je kazao da se nada punom stadionu u gradu u podnožju Alpa.

– Lepo će biti igrati, posebno u Torinu. Nadam se da će biti odlična atmosfera i pun stadion. Jedva čekamo utakmicu – kazao je krilni fudbaler novosadske ekipe.

Vojvodina je imala nekoliko teških gostovanja na početku sezone, a poslednje Radniku u Surdulici, u srpskom prvenstvu, gde je novosadska ekipa od 0:2 došla do boda.

– Nadigrali smo ih u Surdulici, iako smo prvih 15 minuta bili uspavani. Trebalo bi polako da se naviknemo na gostovanja ako želimo da prođemo Sampdoriju – rekao je Stanisavljević.

Utakmica u Torinu igraće se sutra od 21.00.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...