Press / Večernje novosti: Sergej u Laciju za 10 miliona evra

Sergej u Laciju za 10 miliona evra31.07.2015. 14:34

Večernje novosti(0)
S

aga je gotova, omladinski srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić novi je fudbaler rimskog Lacija, koji će na ime obeštećenja Genku platiti 10 miliona evra, plus bonuse koji nisu poznati javnosti.

Kako prenose belgijski mediji, nekadašnji fudbaler Vojvodine potpisaće sa “nebeskoplavima” petogodišnji ugovor, a iako detalji nisu poznati javnosti, spekuliše se da bi mladi Srbin trebalo da inkasira milion evra po sezoni.

Podsetimo, od završetka SP za omladince na Novom Zelandu, gde je Sergej sa saigračima osvojio zlatnu medalju, traju nagađanja gde će talentovani vezista nastaviti karijeru. Iako se u jednom trenutku činilo da će naredna destinacija u karijeri Milinković Savića biti Firenca, a iako je čak i bio na pregovorima sa čelnicima Fiorentine, Sergej je na kraju, ipak, završio u italijanskoj prestonici, gde će biti saigrač sa nekadašnjim fudbalerima Crvene zvezde Dušanom Bastom i Filipom Đorđevićem.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...