Press / MozzartSport: Bravure u Torinu očarale Evropu: Inter želi Ivanića!

Bravure u Torinu očarale Evropu: Inter želi Ivanića!31.07.2015. 20:08

MozzartSport(0)
F

udbalska bajka koju je Vojvodina ispisala na Olimpijskom stadionu u Torinu momentalno je naterala čelnike brojnih evropskih klubova da ozbiljno obrate pažnju na Lale iz Novog Sada, a posebno na njenog heroja – Mirka Ivanića.

Posle rapsodije u Torinu italijanski mediji najavili su bombastičnu vest koja glasi – Inter je ozbiljno opčinjen Vošinim 22-godišnjim dijamantom. A kako je Ivanić igrao u dosadašnjim kvalifikacijama za Ligu Evrope - nije ni čudo!

Momku čiji su potezi sasekli Sampdoriju kao sabljom ugovor sa Vojvodinom ističe narednog leta, a Ivanićev agent, Ljubomir Vorkapić nije želeo da odbaci mogućnost dolaska na Đuzepe Meacu.

„Postoji ozbiljno interesovanje Intera za Mirka Ivanića i ne mogu da odbacim mogućnost da je kontakt sa Vojvodinom već uspostavljen. Ako Inter pokuša da dovede Mirka u Italiju, on će zasigurno prihvatiti ponudu momentalno zato što prosto ne možete da kažete NE takvom klubu“, rekao je Vorkapić.

U priči je, navodno, i Anderleht, ali malo je teško očekivati da će Ivanić otići u Brisel, s obzirom da se Kraljevski klub već pojačao na poziciji ofanzivnog veziste.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...