Press / 021.rs: ANKETA: Novosađani ne žale pare za spektakl sa Sampdorijom

ANKETA: Novosađani ne žale pare za spektakl sa Sampdorijom04.08.2015. 14:39

021.rs(0)
A

nketa koju je sproveo portal 021.rs pokazuje da su Novosađani sigurni u prolaz Vojvodine u dvomeču sa Sampdorijom, te ne žale novac pri kupovini karata za predstojeći fudbalski spektakl.

Od jutros se na prodajnim mestima za ulaznice za meč mogu videti dugi redovi, a pojedini Novosađani priznaju da su stali u red i pre nego su se šalteri otvorili.

S obzirom da su karte deljene besplatno za prethodne evropske utakmice Vojvodine protiv MTK-a i Spartaksa, pitali smo ih da li im smeta što se sada karte prodaju.

"Pa i ova cena je bedna za jedan ovakav spektakl, da vidiš uživo jedan od najvećih italijanskih klubova, i to na kolenima"

"Nije nam žao para, jer idem na Vošu od kad znam za sebe"

"Iskreno, ne idem na Vošine utakmice jer odavno ne želim da gledam mečeve srpskog fudbala, jer je dno dna. Ali ovo me ponovo vraća na stadion, bar na kratko. Da li će potrajati - nadam se"

"Moja cela porodica ide na utakmice, a moj otac čak i sa 90 godina i dalje ide nasvaku Vošinu utakmicu, još od 1947. kad se klub zvao Sloga"

"Kako nam može biti žao para, kao se ovakve stvari dešavaju jednom u životu, za ponos našeg kluba ne treba štedeti"

"Ono što se moglo videti u Torinu je jedan od istorijskih mečeva. Želim da budem deo te istorije i spektakla, kakav god da ishod bude"

"Ovi momci, onako kako igraju, to odavno nije viđeno u srpskom fudbalu. Sve mečeve do sada sam gledao na televiziji, sada i zaista želim da ih uživo vidim i podržim. Nema veze i ako izgube, vrede svaku paru"

"Vojvodina, jedna jedina, pola bela pola crvena", otpevušio je na kraju jedan sredovečni Novosađanin.

Novosađani očekuju da vide kvalitetnu igru na Karađorđu, a da li će crveno-beli ponovo odneti pobedu, zavisi od puno faktora. Svakako, niko nije ubeđen u mogućnost eliminacije Vojvodine posle pobede od 4:0 na gostovanju u Italiji.

Svima koji susret žele da gledaju sa istočne tribine iz Vojvodine savetuju da dođu ranije na stadion jer će na toj tribini biti otvoren samo jedan ulaz i to onaj na severnoj strani, dok će drugi biti rezervisan za gostujuće navijače. Naime, navijači Sampdorije biće smešteni na južnoj tribini ispod semafora, a karte za taj sektor prodavaće se isključivo u Italiji i neće biti moguća njihova kupovina u Srbiji.

Revanš pretkola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Sampdorije igra se u četvrtak s početkom u 21 sat. Žreb za plej-of je u petak od 13 sati u Nionu.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...