Press / Mondo: Karte "planule", ostalo još malo Severa

Karte "planule", ostalo još malo Severa04.08.2015. 18:30

Mondo(0)
A

ko ste planirali da idete na revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Vojvodine i Sampdorije bilo bi dobro da požurite.

Karte za zapadnu i istočnu tribinu su rasprodate, a ostao je još samo mali kontigent ulaznica za severni deo stadiona "Karađorđe", saopštila je Vojvodina.

Karte za taj deo stadiona mogu da se kupe isključivo u šopu navijačke grupe Firma, danas od 12 do 20 časova i prodavaće se dok ih bude na raspolaganju.

Ujedno, FK Vojvodina obaveštava sve zainteresovane da se do petka obustavlja prodaja sezonskih, pretplatnih karata. Posle toga, one će moći ponovo da se kupe na blagajni Gigs tiksa (TC Pariski magazin, Kralja Aleksandra 12).

"Još jednom podsećamo na to da deca, zbog ogromnog interesovanja i nedostatka mesta, neće moći da uđu na stadion bez ulaznice i molimo za razumevanje", navedeno je na sajtu Vojvodine.

Vojvodina je, inače, za ovaj meč pripremila i specijalne rekvizite za navijače.

Prodaja ponuđenih rekvizita biće u četvrtak, 6. avgusta 2015. godine, od 16 do 24 časa, na tri punkta kod stadiona. To su: plato između severne i zapadne tribine, plato između južne i zapadne tribine (kod centralne blagajne) i između južne i istočne tribine.

U ponudi će biti svileni šalovi (po ceni od 750 dinara), majice (1.200 dinara), dečije majice (1.000 dinara) i zastave (1.200 dinara).

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...