Press / www.sportske.net: Mirko Ivanić - Mihino iznenađenje za kraj prelaznog roka?!

Mirko Ivanić - Mihino iznenađenje za kraj prelaznog roka?!29.08.2015. 11:46

www.sportske.net(0)
K

ako se bliži kraj letnje pijace, ime Mirka Ivanića se sve češće pominje. Odlazak iz Vojvodine sve izvesniji, a u međuvremenu se pojavila i veoma atraktivna opcija.

Ekipa Vojvodine nije uspela da se plasira u Ligu Evrope, a kako sada stvari stoje, uskoro će ostati i bez svog najboljeg igrača, Mirka Ivanića.

Danas smo već pisali o interesovanju pojedinih klubova iz Španije i Turske, ali najnovije informacije govore da bi Ivanić mogao i u Italiju, i to među Mihajlovićeve ''Rosonere'' - u Milan!

Prema tim informacijama do kojih smo došli večeras, ključni čovek u priči oko Ivanićevog transfera u Milan mogao bi da bude skaut Miroslav Tanjga, inače nekadašnji fudbaler Vojvodine, kum Siniše Mihajlovića i njegov saigrač iz šampionskih dana ekipe iz Novog Sada.

Tanjga već izvesno vreme prati igre i fudbalski razvoj Ivanića, zadovoljan je onim što je mladi fudbaler pokazao, a pošto su u Vojvodini bili stopirani svi transferi dok je klub nastupao u kvalifikacijama za LE, sada je ta prepreka otklonjena, pa bi transfer mogao da se realizuje u finišu prelaznog roka.

S druge strane, međutim, Siniša Mihajlović je danas poručio da je, što se njega tiče, letnji prelazni rok završen, ali uz ogradu da bi ''možda moglo da bude i nekih iznenađenja u poslednjim trenucima pijace''.

Istovremeno, sa ''Karađorđa'' je ''procurela'' i vest da bi i Bojan Nastić mogao u inostranstvo narednih dana, pošto je za njega zainteresovana Legija iz Varšave. Taj transfer bi iznosio 200.000 evra, uz 20% od naredne prodaje, a ukoliko bi došlo do realizacije, Nastićeva zamena bi trebalo da bude Nikola Antić iz Jagodine, ili Aleksandar Subić iz Borca.

U Novom Sadu se radi i na pronalaženju zamene za Ivanića, ukoliko on zaista ode, ali ime tog potencijalnog pojačanja Vojvodine se još uvek drži u tajnosti.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Zdravko RajkovGolgeter iz zasede
Zdravko Rajkov

Roma je vodila 4:1 i time je izjednačila rezultat iz prve utakmice. Svaki dalji gol rešavao je sudbinu meča. Tada je Rajkov stupio u akciju: jedan za drugim postigao je četiri gola...