Press / Sportski žurnal: Zagorčić: Odbrana obezglavljena, ne zna se ko bi i šta trebalo da radi

Zagorčić: Odbrana obezglavljena, ne zna se ko bi i šta trebalo da radi29.09.2015. 13:16

Sportski žurnal(0)
N

i dva gola u gostima nisu bila dovoljna za više od poraza. Vojvodina je Čačku čak četiri puta kapitulirala, pa pređeni put od 2:0 preko 2:2 do konačnih 4:2 predstavlja još jedan razočaravajući rezultat ekipe koja je do pre nekoliko kola svrstavana među kandidate za mesto u vrhu superligaške tabele.

Pod utiskom tog neuspeha, a nemoćan da pronađe prave odgovore na mnoga pitanja koja se nameću, šef stručnog štaba Zlatomir Zagorčić rezignirano kaže:

– Neće, pa neće. Umesto da zaustavimo pad, čemu smo se nadali, protiv Borca smo doživeli još jedno neprijatno iskustvo. Što je najgore, nismo iznenađeni tokom i sadržajem utakmice. Očekivali smo da će domaćin od početka krenuti žestoko i pripremili smo da na to adekvatno odgovorimo, ali ponovo su se dogodile neke stvari zbog kojih smo platili skupu cenu.

Odbrana je još jedanput pala na ispitu?

– Prosto je neverovatno kakve greške pravimo. Nema komunikacije, ne zna se ko bi i šta trebalo da radi. Očigledno je da je pad forme ekipe potpuno poremetio redove, doneo nesigurnost i gubitak samopouzdanja. Igrači pokazuju želju i pokušavaju da se bore, ali ne uspevamo da se stabilizujemo. Suviše lako grešimo.

Ono što je u prethodnim sezonama bilo najjače oružje, u ovom je najslabija karika.

Vojvodina je na 11 utakmica primila 21 gol, najviše od svih superligaša.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Sima MilovanovVečiti kapiten
Sima Milovanov

Mada najmlađi po stažu u ekipi, preuzeo je žutu traku od Avramovića zbog standardne forme i odgovornog mesta u timu. Njegov desetogodišnji staž u ulozi kapitena jedan je od najdužih...