Press / Mondo: Ivanić: Ovo je nedopustivo za Vojvodinu

Ivanić: Ovo je nedopustivo za Vojvodinu29.09.2015. 17:50

Mondo(0)
M

irko Ivanić "vukao" je u Čačku, asistirao, postigao prelep gol, ali je i to bilo nedovoljno da njegov tim konačno pobedi.

Alarm na "Karađorđu" odavno je upaljen.

Trener Zagorčić održao je nekoliko sastanaka, igrači su razgovarali međusobno, ali Vojvodina ne može ni da podseti na tim koji je letos oduševljavao u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Nakon poslednjeg u nizu poraza, doživljenog u Čačku, Mirko Ivanić konstatovao je da su svi rokovi probijeni i da je pobeda u narednom meču (protiv OFK Beograda) apsolutni imperativ "lala".

"Definitivno je samo to da moramo da pobedimo. Naređali smo nekoliko loših rezultata, sada nam dolazi OFK i uz našu dobru igru, verujem i u kraj ovog negativnog niza. Vojvodini to ne sme da se dešava", rekao je Ivanić.

Najtraženiji igrač Novosađana poslednji je napustio trening u utorak. Na pitanje: "Šta se događa sa Vojvodinom?", ne može da nađe pravi odgovor.


"Evidentno je da ove sezone dajemo, ali i primamo mnogo golova. Međutim, ni sam ne znam šta se to dogodilo, pa smo primili čak četiri gola (u poslednjoj utakmici)...".

Svoju formu polako podiže, ali ne može da bude zadovoljan.

"Ako ćemo iskreno, i ja sam na prethodne dve utakmice pružio malo slabije partije i nisam bio onakav kakav treba da budem na terenu, ali drago mi je da sam uspeo to da prevaziđem. Žao mi je što nismo pobedili i stvarno je šteta što nismo uspeli da napravimo totalni preokret, kad smo već smogli snage da stignemo na 2:2".

U Vojvodini su svi zabrinuti. Ka svetlu na kraju tunela mogli bi da zakorače u subotu u 15.00, pobedom nad timom sa Stare Karaburme.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Silvester TakačPrvi strelac šampiona
Silvester Takač

U takmičarkoj sezoni 1965/66. Vojvodina je osvojila prvu šampionsku titulu. Jedan od najzaslužnijih za trijumf, bio je Silvester Takač...