Press / Dnevnik: Treninzi i test sa Spartakom

Treninzi i test sa Spartakom06.10.2015. 19:48

Dnevnik(0)
R

eprezentativne obaveze uslovile su pauzu u fudbalskoj Superligi Srbije, koja će potrajati do 14. oktobra. I pored toga što je iza njih već 20 takmičarskih utakmica, igrači Vojvodine nastavljaju s treninzima, uz želju da se osveže i poprave formu, odnosno da se vrate na nivo igara kakve su prikazivali tokom letnjih meseci. Iako nastupom nisu opravdali ulogu favorta, u prošlu subotu su crveno-beli, pobedom nad OFK Beogradom (1:0), najavili izlazak iz krize i sada spokojnije mogu da čekaju prvi sledeći prvenstveni susret u kojem će biti gosti Crvenoj zvezdi.

- Posle duela s OFK Beogradom, šef stručnog štaba Zlatomir Zagorčić dao je dva slobodna dana prvotimcima, tako da s radom oni nastavljaju danas - rekao je sekretar stručnog štaba Vojvodine Dragan Vukićević. - Na rasporedu su dva treninga, tako će biti i sutra, a u četvrtak i petak igrači će vežbati jednom. U subotu smo zakazali trening utakmicu sa Spartakom iz Subotice, koja će biti odigrana u Fudbalskom centru “Vujadin Boškov”, od 15 časova.

Ni ovog puta novosadski superligaš neće pauzu provesti u kompletnom sastavu, jer su petorica prvotimaca pozvani u razne reprezentativne selekcije. U mladu selekciju Srbije, pred kojom je sutra od 18 časova kvalifikaciona utakmica s Andorom za EP u Poljskoj 2017. godine, selektor Tomislav Sivić pozvao je Ognjena Ožegovića i Bojana Nastića. Taj duel igra se na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu, a već 13. oktobra “orlići” gostuju u Litvaniji.

- Pored mladih reprezentativaca Ožegovića i Nastića, u U-17 reprezentaciju Srbije pozvan je Dominik Dinga, dok je za U-21 selekciju Crne Gore na spisku golman Marko Kordić. Konačno. U izabrani tim Republike Srpske uvršten je Slaviša Radović, tako da njih petorica neće biti s nama tokom pauze - dodao je Vukićević.

Zbog navedenih izostanaka, postoji mogućnost da utakmica Vojvodine s Crvenom zvezdom ne bude na programu u sredu, 14. oktobra, već dva dana kasnije, ali će se o tome nešto konkretnije znati tokom narednih dana.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...