Press / Mondo: Sudijska komisija: Vojvodina oštećena!

Sudijska komisija: Vojvodina oštećena!07.10.2015. 22:28

Mondo(0)
D

va puta se odlagala utakmice 6. kola Superlige Srbije između Jagodine i Vojvodine.

Prvi put zbog obaveza Novosađana u Evropi, pa onda zbog pozivanja njihovih prvotimaca u razne reprezentativne kategorije, pa je meč konačno odigran tek 23. septembra 2015. godine.

Zbog žalbe Vojvodine Sudijskoj komisiji FSS-a, koja je upućena zbog poništenog gola, utakmica koja je prvobitno trebalo da počne 15. avgusta, svoju konačnu završnicu i arhiviranje dobila je 7. oktobra.

Sudijska komisija "presudila je" u korist Novosađana i potvrdila da je gol koji su postigli u 78. minutu neopravdano poništen.

Ognjen Ožegović je uputio pas u prostor za Mirka Ivanića koji je postigao prelep gol, ali je pomoćni sudija signalizirao nedozvoljenu poziciju.

Zbog ovog previda sudija Vladimir Jovanović neće biti delegiran u narednim kolima.

Meč je završen rezultatom 1:1, a iz Vojvodine kažu da "veruju da ova sudijska odluka nije bila plod bilo čije tendencije, već da je greška isključivo ljudske prirode i slabije procene položaja igrača".

Objašnjavaju zbog čega su uputili žalbu.

"Našem klubu nije i nikada neće biti cilj da se bilo ko kažnjava, ali radi istine, kao i naših igrača i navijača, dužni smo da ukažemo na propuste svaki put kada smatramo da sudije nisu postupile u skladu sa pravilima fudbalske igre", navodi se na zvaničnom sajtu Novosađana.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić9
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery18
Zukić15
Milosavljević15
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać10

Sećanja
Jozef VelkerVođa "milionera"
Jozef Velker

Od tih prvih utakmica pa sve do 1951. godine Jozef je uvek bio ako ne najbolji onda jedan od onih koji je srce ostavljao na terenu...