Press / MozzartSport: Neosvojiva tvrđava kraj Moravice: Lalatovićeva Voša juri bodove tamo gde ih još niko nije osvojio!

Neosvojiva tvrđava kraj Moravice: Lalatovićeva Voša juri bodove tamo gde ih još niko nije osvojio!19.11.2015. 23:20

MozzartSport(0)
N

avijači Javora gotovo da ne mogu da se sete kada su poslednji put poraženi na svom terenu. Bilo je to još u 25. kolu Superlige u sezoni 2013/2014. kada je na stadionu kraj Moravice slavila Sloboda iz Užica, koja je kasnije zajedno sa domaćinom završila u drugoligaškom rangu.

Nakon toga, pa sve do danas, Javor je vezao ukupno 25 mečeva, 10 u Superligi i 15 u Prvoj ligi Srbije, bez poraza, pa nema sumnje da bi ekipa Aleksandra Janjića u istom ritmu želela da nastavi i ovog vikenda kada u Ivanjicu stiže Vojvodina (subota, 13.00).

U ovom trenutku domaćin ima dva uzastopna remija u Superligi, dok su Lale nakon remija na Banovom brdu poražene na svom terenu od Radnika iz Surdulice.

"Vojvodina ima veoma organizovan i kvalitetan sastav. Pretpostavljam da je dolazak mladog stručnjaka Lalatovića rezultirao i određenim pozitivnim promenama. Ekipu našeg protivnika čine veoma talentovani pojedinci, pa nas očekuje veoma teška utakmica u subotu", rekao je Janjić Tanjugu.

On je izrazio uverenje da će njegov tim dobrom igrom i velikim zalaganjem prekinuti niz od tri remija: "Očekujem da se to promeni i ostvarimo pobedu", poručio je trener ivanjičkog superligaša.

Njegov kolega sa klupe Vojvodine Nenad Lalatović kaže da Novosađane očekuje najteže gostovanje: "Javor je fenomenalan tim koji ima kontinuirano dobre igre o čemu svedoči i njihova pozicija na tabeli. Do sada su samo tri puta poraženi, veoma su jaki kao kolektiv i moramo da damo sve od sebe kako bismo napravili pozitivan rezultat i prekinuli niz poraza", rekao je Lalatović Tanjugu.

Prema njegovim rečima Vojvodina ima dosta problema sa povredama igrača: "Danas mi se na povredu mišića požalio Mrdaković i pitanje je da li će zaigrati u subotu. U sastavu zbog povrede neće biti Paločević, Ćurko je već duže vreme odsutan iz istog razloga, kao i Pekarić", zaključio je mladi stručnjak.

Utakmica 18. kola Superlige između Javora i Vojvodine igra se u subotu od 13 sati na stadionu kraj Moravice.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...