Press / Mondo: Lalatoviću kazna zamenjena novčanom, na klupi u Pazaru

Lalatoviću kazna zamenjena novčanom, na klupi u Pazaru16.12.2015. 12:00

Mondo(0)
N

enad Lalatović oslobođen je odgovornosti zbog verbalnog ispada na Čairu, u vreme dok je vodio Borac, javlja Sportski žurnal.

Treneru Vojvodine "skinuta" je zabrana vođenja ekipe, umesto koje će morati da plati 200.000 dinara.

"Komisija za žalbe usvojila je primedbu mladog stručnjaka, jer je kao službeno lice, na niškom stadionu, verbalno napadnut od Darka Bulatovića, bivšeg predsednika Radničkog, kojem nije bilo mesto u restriktivnom prostoru. Suštinski, Lalatović se, sa statusom službenog lica, našao na udaru, pa je isprovociran reagovao, što će morati da plati novčanom globom", javlja "Žurnal".

Dakle, kazna Disciplinske komisije je ukinuta i Lalatović ima pravo da sedi na klupi u današnjem meču sa Novim Pazarom. On je na minuloj utakmici (protiv Jagodine) sedeo u prvom redu tribina "Karađorđa", a posle izricanja kazne vodio je tim, pa sedeo na "tehničkoj" klupi na gostovanju Partizanu.

Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...