Vesti / Aktuelno / Navijači ujedinjeni u stavu: dosta je bilo!

Navijači ujedinjeni u stavu: dosta je bilo!18.01.2014. 11:58

Autor: fkv.com Team(8)
U

praskozorje velikog jubileja, stogodišnjice postojanja, fudbalski klub Vojvodina preživljava teške trenutke. Serija loših poteza sadašnje uprave ostavila je tim bez gotovo kompletne prve postave, klub je i dalje u finansijskoj dubiozi, igrači pod važećim ugovorom se prodaju klubovima koji su svoje zle namere prema Vojvodini pokazali nebrojeno puta... Svoj stav, koji su mnogi sa nestrpljenjem čekali, izrazila je i navijačka grupa Firma 1989, stavivši tačku na nagađanja o razjedinjenosti navijačkog pokreta iza kojeg stoje oni kojima su novosadski crveno-beli u srcu. Front je formiran, borba za bolju Vojvodinu tek predstoji. Saopštenje Firme prenosimo u celosti:


Nakon dva i po meseca otkako je novi predsednik stupio na dužnost i neispunjavanja ijednog od četiri data obećanja (deblokada računa u roku od DVE nedelje, kompletna revizija poslovanja, ostanak trenera Nikolića, kao i nastavak dosadašnje politike Kluba, a koja se pre svega odnosila na zabranu prodaje igrača konkurentima iz domaćeg prvenstva) navijači Vojvodine dižu svoj glas! Rukovodstvo Kluba manifestuje svoj nedostatak kapaciteta i dezorijentisanost kroz poigravanje sa renomeom Kluba, jer kako drugačije nazvati pojavu kada im u konkurentski tim pređe trener, kapiten, zamenik kapitena i najbolji strelac jesenjeg dela prvenstva, kada na mesec i po dana od jubileja ništa ne znamo o proslavi, kada jednog menadžera menjaju drugim... Takve stvari ne ostavljaju ni jednog ljubitelja i navijača fudbalskog kluba Vojvodina ravnodušnim i, naprotiv, stvaraju gorak osećaj umesto osećaja ushićenosti i uzbuđenosti zbog ulaska u stogodišnjicu.

Iz svih nabrojanih razloga, pozivamo sve naše članove, ali i sve ostale Vojvodinaše sa drugih tribina, da nam se pridruže u nedelju u 14 časova u Sportskom centru “Vujadin Boškov”, na prijateljskoj utakmici protiv ČSK-a, kada ćemo glasno pružiti podršku našim fudbalerima, a upravi poručiti šta mislimo o njoj! Vojvodinaši, ovo je onaj momenat koji svi koji vole Vojvodinu moraju osetiti! Vidimo se u nedelju!

UPRAVA NAPOLjE!

FIRMA1989

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Jovo Bosančić

Najdraži momenat mi je bio kada smo izbacili Mančester Junajted iz kupa. Igranje u Premijer ligi je bilo ostvarenje mog sna!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...