Vesti / Utakmice / Prvi poraz u nastavku sezone

Prvi poraz u nastavku sezone22.03.2014. 17:29

Autor: Helm(5)
F

udbaleri Vojvodine poraženi su na gostovanju u Novom Pazaru rezultatom 2:0. Strelac oba gola bio je Nemanja Arsenijević, prvi je postigao nakon jedanaesterca u 22. minutu, da bi konačan rezultat postavio 20 minuta kasnije.

Ovo je bio prvi poraz Novosađana u prolećnom delu sezone, nakon brojnih remija, a ujedno i prvi poraz u međusobnim duelima protiv Pazaraca.

Trener Vojvodine je odlučio da iskombinuje sastav i šansu od starta pruži nekim igračima koji do sada nisu imali mnogo prilike da igraju. To se pre svega odnosi na Milka Novakovića i Nikolu Poparu, a od 78. minuta konačno je priliku dobio i Mirko Ivanić. Takodje, trener Babić nije imao na raspolaganju sve igrače jer je zbog žutih kartona izostao Marko Poletanović, a zbog povreda nije mogao računati na Pekarića i Sprema. Nemanja Radoja je uprkos lakšoj povredi istrčao na teren.

Vojvodina je nastupila u sledećem sastavu: Jovanić, Nastić, Đurić, Novaković, Živković, Radoja, Milinković-Savić (od 78. minuta Ivanić), Popara (od 52. minuta Veselinović), Puškarić (od 62. minuta Gaćinović), Alivodić i Stojanović.

Za Novi Pazar su nastupili: Šimić, Protić, Vuković, Otašević, Stevanović, Ragipović (od 83. Jevtović), Obrovac (od 15. minuta Mutavdžić), Rusmir, Kecap (od 72. Selimović), Pavlović i Arsenijević.

Žuti kartoni: Jovanić, Živković, Milinković-Savić i Gaćinović u Vojvodini, Otašević i Mutavdžić kod domaćih.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Enver Alivodić

Agresivnost i hitrina jesu ono po čemu sam prepoznatljiv, ali istovremeno voleo bih da sam mirniji u završnici!

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Dobrosav KrstićSkromni as
Dobrosav Krstić

On je tako dobro pazio Puškaša na Nep stadionu 1956-e, uvek je bio kraj njega, uvek je bio brži, uvek mu je odnosio loptu i činio je to na tako fer način, takoreći bez dodira...