Vesti / Utakmice / Najbolji start u poslednjih pet godina

Najbolji start u poslednjih pet godina16.08.2014. 19:51

Autor: Helm(4)
F

udbaleri Vojvodine pobedili su i u drugom kolu Jelen Super lige rezultatom 2:1 ekipu Mladosti iz Lučana. Dvostruki strelac za Novosađane bio je Lazar Veselinović u 41. i 71. minutu, dok je jedini gol za domaću ekipu postigao Miloš Adamović u 61.

Ovim rezultatom crveno-beli su vezali dve pobede u prva dva kola što im je u ovom veku pošlo za rukom samo još u sezoni 2009-10 kada su na startu pali Hajduk iz Kule i Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Postavljalo se pitanje kako će se ekipa snaći nakon odlaska kapitena Nemanja Radoje koji je bio jedan od najznačajnijih igrača. Međutim, nakon pobede na neugodnom gostovanju, Slaninari će imati puno pravo da očekuju i treću vezanu već naredne subote kada na Karađorđe dolazi Crvena zvezda.

Vojvodina: Milinković-Savić, Nastić, Pekarić, Babić, Puškarić (Živković od 69. minuta), Poletanović, Makarić (Tumbasević od 72. minuta), Ivanić, Gaćinović, Alivodić i Veselinović (Luković od 91. minuta).

Mladost Lučani: Krznarić, Pešić (Živadinović od 55. minuta), Adamović, Milunović, Marković, Gavrić, Crnomarković (Petrović od 85. minuta), Golemić, Stojanović (Grujičić od 83. minuta), Frajdej i Milosavljević.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
Stevan NeštickiNedosanjan san
Stevan Nešticki

Tragična smrt koja ga je zadesila nakon odlične igre za mladu reprezentaciju Jugoslavije protiv ČSSR u Novom Sadu (2:0) na kojoj je bio kapiten našeg tima, prekinula je njegove fudbalske snove...