Vesti / Aktuelno / Voša juri rekord i treba joj podrška, dođi i ti!

Voša juri rekord i treba joj podrška, dođi i ti!01.10.2014. 10:31

Autor: fkv.com Team(3)
N

a krilima novog uspeha u prvenstvenoj trci (trijumf u Kruševcu), fudbaleri Vojvodine osokoljeni dočekuju naredne mečeve u JSL. Raspored im ide na ruku, jer u naredna tri meča dva igraju na svom bunjištu, a protivnici su ekipe iz sredine i sa dna tabele. Staro je pravilo da je prvi sledeći meč najvažniji, pa tako pre gostovanja u Čačku i gošćenja Voždovca treba najpre odigrati meč protiv uvek neugodnog Novog Pazara, ekipe koja u Novi Sad nikada nije došla da se brani.

Pazarci su u poslednjem kolu prekinuli po njih neprijatan niz od tri poraza u šampionatu, savladavši Jagodinu ubedljivom igrom i rezultatom sa 3:0. Generalno, važe za "domaću" ekipu, pa tako većinu bodova u prvenstvu osvoje na svom stadionu, koji je od nedavno dobio i funkcionalne reflektore. Od tri meča kao gost ove sezone Novi Pazar je uspeo da izvuče samo bod, i to na Banovom Brdu, dok su poraženi od OFK Beograda i crvenog blizanca.

Prošle sezone je bilo "čupavo" sa njima - pobeda Vojvodine na "Karađorđu" od 2:1, poraz u Pazaru od 2:0 i remi bez golova u Kupu, koji su crveno-beli pretvorili u prolaz dalje (a kasnije, ispostaviće se, i u pehar) boljim izvođenjem penala. Tim iz Raške oblasti sa klupe predvodi Milorad Kosanović, a igrački kadar čine iskusni igrači poput Kecapa, Ragipovića, Ožegovića, Hadžibulića, Obrovca, Tintora, ... Voša će biti oslabljena neigranjem najboljeg strelca, Lazara Veselinovića, a pod znakom pitanja je i "paker" Mirko Ivanić.

Lepa i efikasna igra crveno-belih svakako su dovoljan poziv za dolazak u novosadski hram fudbala u subotu, a mogućnost postavljanja novog rekorda po uspešnosti na startu prvenstva u istoriji kluba motiv više i za igrače i za publiku da naprave sjajnu atmosveru na stadionu.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Radulović6
Vukanović6
Zukić6
Milosavljević4
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Ivanović2
Índio2
Vukić1

Igrač sezone
Vukanović21
Radulović20
Milosavljević15
Zukić14
Zady Sery14
Índio14
Čumić12
Carević8
Rosić8
Rosić6

Sećanja
dr Kosta HadžiOsnivač
dr Kosta Hadži

Nacionalni revolucionar, sportista i sportski radnik, kulturni poslenik, politički prvak, socijalni radnik i uglednik advokatskih organizacija. Začuđujuće je da se toliko energije našlo u venama ovog čoveka...