Vesti / Utakmice / Goleada i pobeda Voše u Kragujevcu

Goleada i pobeda Voše u Kragujevcu07.12.2014. 15:20

Autor: budababa(3)
V

ojvodina je teškom mukom uspela da prekine neugodnu seriju loših rezultata pobedom u Kragujevcu. Savladan je domaći Radnički rezultatom 3:4 (1:3), a trijumf Novosađanima doneli su sa po dva gola Gaćinović i Ivanić.

Početak meča nagovestio je lak posao za crveno-bele, Gaćinović je već u sedmom minutu doveo goste u vodstvo, a isti igrač je prednost duplirao u 39. minutu meča. Samo dva minuta kasnije, Arsić prepolovljava prednost Voše, ali Ivanić u prvom minutu nadoknade vraća Novosađanima dva gola viška. Uprkos, činilo se, komotnom vodstvu, sav kapital Vojvodina je ispustila u prvih desetak minuta drugog dela igre. Napre Ivanić autogolom, a zatim i Tiodorović iz redova domaćina, vraćaju utakmicu na „nulu“. Ipak, da stigne od epiteta tragičara do čoveka koji je rešio meč pobrinuo se Ivanić svojim drugim golom (81. minut), čime je tas konačno prevagnuo na stranu gostiju.

Vojvodina time završava polusezonu na trećem mestu, bod ispred četvoroplasiranog Čukaričkog i tri iza drugoplasirane Crvene zvezde. Prvenstvo se nastavlja 21. februara naredne godine, a crveno-beli će gostovati na Karaburmi ekipi OFK Beograda.

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Milan Bojović

Bojke za Vošine pobedničke bojeve

Lista strelaca
Zukić8
Ivanović7
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović3
Zady Sery3
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Radulović20
Zady Sery16
Milosavljević15
Zukić14
Índio14
Ivanović12
Carević12
Čumić12
Korać8

Sećanja
Todor VeselinovićKralj strelaca
Todor Veselinović

Za njega nije bilo igrača koje ne može da predibla, nema situacije iz koje ne može da umiri loptu, ili je ne može uputiti gde je najpotrebnije...