Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
gardista
Posts: 105
Joined: Tue Aug 04, 2009 11:50 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by gardista »

Решење на помолу? http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 31524.html" onclick="window.open(this.href);return false;
lugomir
Posts: 42
Joined: Sun Sep 26, 2010 2:39 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by lugomir »

Nikolic ukoliko bi ostao nekoliko sezona bi bio sjajno resenje
Nikola
Posts: 848
Joined: Mon Jun 25, 2007 12:35 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Nikola »

Marko Nikolic je verovatno trenutno jedno od najboljih resenja, ali samo pod uslovom da dobije odredjenu samostalnost i ugovor na par sezona da pokusa da napravi sistem sa mladim igracima koje ce mu Kosan slati. Ako mu se budu mesali kao prethodnim, mogu slobodno i
Krasnicija da stave na klupu.
ПУШТАМ КИШУ!
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Boske87 »

Bogićević otpada, novi trener Javora http://sport.blic.rs/Fudbal/234333/Bogi ... deo-tabele" onclick="window.open(this.href);return false; . Nikolić bi bio najbolje moguće rešenje, treba pod hitno reagovati ako je slobodan :!: . Bojim se činjenice da je Jokanović slobodan, taj nema veze sa trenerskim poslom...
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by laki »

Dovescemo nekog retarda po obicaju i onda cemo da kukamo za Vigijem. Definitivno je Vigi bolji od svih pretgodnika u poslednje vreme a sto se tice finala kupa, nesto meni tu opasno smrdi, iako sam ja najveci protivnik tih teorija... Ne znam, nadam se da gresim. Sto se tice Nikolica mislim da novine i portali pisu sve samo da bi bili sto vise citani. Elem ako Nikolic ne dodje po meni nam ostaje samo jedno resenje koje je i dalje u opticaju https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%88%D1 ... 0%B5%D1%81" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
playmaker
Posts: 514
Joined: Sun Sep 18, 2011 1:31 am

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by playmaker »

Nikolic i samo Nikolic :!:

Ali obavezno ostaviti coveka par sezona, ako opet bude tu na traci nema od toga nista.
Nama treba sistem! :idea:
Nikola
Posts: 848
Joined: Mon Jun 25, 2007 12:35 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Nikola »

Treba pripremiti teren za dolazak novog trenera. Otarasiti se problfaticnih i zasicenih igraca sto prodajom sto raskidiom ugovora. Supic, smiljanic, katai, skuletic, pavlovic, trajkovic. Ranko je u radu bog i batina i svi ga slusaju i bore se za karijeru, dok je
Butke dosta blag prema zaposlenima u klubu, a posebno igracima. Ukoliko
Nikolic dodje, a ne bude pripremljen teren za stvaranje sistema, postoji mogucnost da stariji, zasiceni, problematicni usporavaju rad, miniraju, smanjuju autoritet treneru.
ПУШТАМ КИШУ!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8924
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Radoye »

Nikola wrote:...postoji mogucnost da stariji, zasiceni, problematicni usporavaju rad, miniraju, smanjuju autoritet treneru.
Takva mogucnost postoji samo u takvim situacijama gde trener ne moze da nametne svoj autoritet jer mu to odozgonije dozvoljeno i gde takvi igraci imaju zastitu.

U normalnoj situaciji prvi takav igrac biva momentalno izbacen iz prvog tima, pa onda cekas koji ce sledeci medju njima da bude frajer.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
Jataganac
Posts: 92
Joined: Wed Mar 02, 2011 4:51 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Jataganac »

Treba proveriti da li je Mane Radinović slobodan i voljan za saradnju,ne postoji bolja i prikladnija osoba za ulazak u jubilarnu sezonu .
User avatar
KoKanidja
Posts: 617
Joined: Sat Feb 12, 2005 4:29 pm
Location: INTERVENTNA Brigada - Pariske Komune

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by KoKanidja »

После мало размишљања, ја сам ипак за Ђумија.
Долази 100 година Клуба, треба макар на клупи да седи неко ко је свим срцем уз нас, резултати јесу битни, али ми их гутамо какви год да су, треба да играју наша деца и по мени нема бољег решења. Дати му целу сезону без обзира на резултат, иовако нам се зна крајњи домет, а опет он се показао као солидан тренер. Нико ту од ових овде није бољи.
User avatar
postman
Posts: 260
Joined: Sun Aug 16, 2009 8:24 pm
Location: Klisa

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by postman »

Ja sam uveren da sledece godine uzimamo titulu i to sa Nikolicem kao trenerom ! Blizanci su se raspali,nama ce kostur ekipe ostati,dobicemo dobrog trenera (Nikolica 100 % ,to je resena stvar),100 godina postojanja - jubilej,Bata postavio ciljeve koji moraju da se ostvare...
Gomila argumenata je na nasoj strani... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:







Ovi lekici za zivce sto mi je doca jutros dao su superkalifradzilisticni ! :roll:
User avatar
Tony Starks
Posts: 821
Joined: Fri May 13, 2011 2:17 am

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Tony Starks »

Moglo se ovo naslutiti, još na konferenciji pred meč sa ciganima Vignjević je ostavljao utisak da zna da mu je presuđeno, a kao što je Gari primetio pre par dana očigledno je bilo da je odluka već doneta Vignjeviću iza leđa. Vidim da se na prethodnim stranama vodila rasprava oko toga da li on treba da ode ili ne, ja sam lično bio sklon ovoj struji koja je zastupala mišljenje da Vignjević treba da ostane osim u slučaju da njegov naslednik bude neko ko je bez dileme nivo iznad njega. Zbog toga sam donekle i razočaran ovom odlukom. U svakom slučaju, gospodske reči od njega na rastanku:
"Vojvodina je veliki klub i drago mi je što sam bio njen deo. Iako to više nije moje, sa pažnjom ću pratiti razvoj i napredak momaka koji su kod mene postali prvotimci. Uvek ću ostati navijač Vojvodine i sećati se lepih trenutaka".
Sve najbolje Vignjeviću u daljoj karijeri.

Ono što me najviše plaši je kakvo nam je iznenađenje na klupi pripremila uprava. :? Svakakve crne slutnje prolaze kroz glavu, ali nadam se da su ovo uradili jer su imali u vidu nekog kvalitetnog trenera. Ja sam pisao ranije da mislim da nije realno dovesti Nikolića, ali evo tek sad sam saznao da je njemu ugovor s Radom istekao i da je slobodan, to dosta menja stvari. Ako je moguće, sigurno je da bi on bio najbolje rešenje, pa da vidimo i to čudo.
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3902
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Red Marquis »

Ne razumem toliku fascinaciju Nikolićem, kao da je srpski Jürgen Klopp. Jedino što bi mu rad sa Batom bio sličan kao sa Rankom, pa bi se brzo uklopio.

Pošto je Bata već najavio to što je najavio, otpada ideja da stavimo trenera koji će klince da gura. Taj sledeći koji dođe će isto tako da leti jer, gle iznenađenja, nećemo ući u Ligu Evrope niti osvojiti duplu krunu. Stoga, neka Kosanović ostane da radi sa omladincima i pričeka, nadajmo se bolju radnu atmosferu. Do tad, manje-više je svejedno. Dobro, samo da Jašar se ne vrati :mrgreen:
Io odio Belgrado
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Boske87 »

Marko Nikolić je fantastičan srpski trener! Forsira lep, moderan i napadački fudbal, zna da radi sa mlađim igračima i pravi odlične rezultate. Mlad je a opet dovoljno iskusan i zreo, nije demagog kao 99% srpskih trenera i sigurno bi posmatrao Vojvodinu kao veliki korak napred u svojoj karijeri. Samo njega bih volio da vidim kao naslednika Vignjevića (kome svaka čast), jedini bolji srpskih trener u ovom trenutku je Miroslav Đukić a njega nam Valensija uze ispred nosa :mrgreen:
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
DUB
Posts: 775
Joined: Thu Feb 03, 2005 7:49 pm
Location: Kafana

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by DUB »

Boske87 wrote:Marko Nikolić je fantastičan srpski trener! Forsira lep, moderan i napadački fudbal, zna da radi sa mlađim igračima i pravi odlične rezultate. Mlad je a opet dovoljno iskusan i zreo, nije demagog kao 99% srpskih trenera i sigurno bi posmatrao Vojvodinu kao veliki korak napred u svojoj karijeri. Samo njega bih volio da vidim kao naslednika Vignjevića (kome svaka čast), jedini bolji srpskih trener u ovom trenutku je Miroslav Đukić a njega nam Valensija uze ispred nosa :mrgreen:
+1
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Post Reply