Uprava
Re: Uprava
Covek ima pretenzije da bude trener i nece moci sebe da ne umesa u trenerski posao.
A kakav je trener videli smo. Treba li da nam dovede Scepakabru?
A kakav je trener videli smo. Treba li da nam dovede Scepakabru?
Videli smo samo da je poslušan - Toletov pion. Nije on tu došao da bi postizao rezultate, da bi se bavio svojim poslom, samo da stavlja koga treba u tim. I glumi ludilo, kao on se pita.Stexman wrote:Covek ima pretenzije da bude trener i nece moci sebe da ne umesa u trenerski posao.
A kakav je trener videli smo.
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
krenulo je..danasnje novosti pisu da navodno dugujemo 4 miliona evra 2 drzavi 1 menadzerima i bivsim igracima i 1 ostalim dobavljacima...sad se izgleda pojavljuju mnogi kojima "dugujemo" pa tako aleksicev menadzer tvrdi da mu dugujemo 300.000 evra ..izgleda da hitno moramo da biramo novog predsednika i da dovede nekog da proceslja papire da se vidi ko koliko duguje..kome mi, ko nama...sta se mora platiti...sta je u fazi sudjenja..a sta je fazi zelja...i jos da nas dodatno usrece kazu da Lukac ide u partizan , da je odustao od vose kad je Bata umro...udaraju nas zestoko,brzo nam treba neko da nas brani...
Bojim se da dugujemo i više. Sva dugovanja koja smo imali pre Bate će se sada ponovo aktivirati, dubroja i gajić dok su sedeli u foteljama su vraćali te dugove i pravili nove, tako da i iz njihovog perioda možemo očekivati da iskoče neki neplaćeni računi. Stanje sa finansijama je užasno, bilo je pre Bate i za vreme Bate, a opet je Skupština sve to lepo verifikovala i sada smo tu gde smo.srkins wrote:krenulo je..danasnje novosti pisu da navodno dugujemo 4 miliona evra 2 drzavi 1 menadzerima i bivsim igracima i 1 ostalim dobavljacima...sad se izgleda pojavljuju mnogi kojima "dugujemo" pa tako aleksicev menadzer tvrdi da mu dugujemo 300.000 evra ..izgleda da hitno moramo da biramo novog predsednika i da dovede nekog da proceslja papire da se vidi ko koliko duguje..kome mi, ko nama...sta se mora platiti...sta je u fazi sudjenja..a sta je fazi zelja...i jos da nas dodatno usrece kazu da Lukac ide u partizan , da je odustao od vose kad je Bata umro...udaraju nas zestoko,brzo nam treba neko da nas brani...
Ja neću vatromet za stogodišnjicu, hoću da se klub vrati onima kojima pripada, po cenu rezultata!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
-
Ja mislim da bi najbolje rešenje bilo Bodina za predsednika.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
mozda dugujemo i vise ko zna..zato i kazem treba procesljati papire..videti kome dugujemo i koliko,sta se mora odmah vracati a sta ne ..a sto se tice drzave to je dug za porez zbog jer nismo placali pdv na odlazne transfere to je oko 2 mil koliko ja znam nijedan klub u srbiji to ne placa...partizan duguje oko12mil. za to zvezda oko 5mil. mi i ofk oko 2 rad oko 1.2 itd..to se prica da ce se ukinuti...to mi iskreno lici na tv pretplatu ko placa ispadne budala ko ne placa ispadne pametan jer na kraju se ukine...bata nije palatio taj pdv ni za jedan transfer a gajic i dubroja mislim da su platili za 2 ili 3...Buca wrote:Bojim se da dugujemo i više. Sva dugovanja koja smo imali pre Bate će se sada ponovo aktivirati, dubroja i gajić dok su sedeli u foteljama su vraćali te dugove i pravili nove, tako da i iz njihovog perioda možemo očekivati da iskoče neki neplaćeni računi. Stanje sa finansijama je užasno, bilo je pre Bate i za vreme Bate, a opet je Skupština sve to lepo verifikovala i sada smo tu gde smo.srkins wrote:krenulo je..danasnje novosti pisu da navodno dugujemo 4 miliona evra 2 drzavi 1 menadzerima i bivsim igracima i 1 ostalim dobavljacima...sad se izgleda pojavljuju mnogi kojima "dugujemo" pa tako aleksicev menadzer tvrdi da mu dugujemo 300.000 evra ..izgleda da hitno moramo da biramo novog predsednika i da dovede nekog da proceslja papire da se vidi ko koliko duguje..kome mi, ko nama...sta se mora platiti...sta je u fazi sudjenja..a sta je fazi zelja...i jos da nas dodatno usrece kazu da Lukac ide u partizan , da je odustao od vose kad je Bata umro...udaraju nas zestoko,brzo nam treba neko da nas brani...
Ja neću vatromet za stogodišnjicu, hoću da se klub vrati onima kojima pripada, po cenu rezultata!
Neki ljudi koje bih voleo da vidim na nekoj od vodecih pozicija u klubu: Dundjerski, Saula, Ivica Brzic. Brzic je dobar sa Mandaricem i to bi bio dobar tandem (mada poznavajuci situaciju kod nas, to bi bilo verovatnije u nekom paralelnom univerzumu).
Da li neko ima vise insajderskih informacija koliko su realne sanse da se ponovo uspostave sabor i skupstina? Takodje, da li neko od onih ljudi koji su ucestvovali na tribini pre godinu-dve (mislim da je Podbara bio tamo pa moze vise da kaze) ima nameru ili mogusnosti da pomogne Vosi?
Da li neko ima vise insajderskih informacija koliko su realne sanse da se ponovo uspostave sabor i skupstina? Takodje, da li neko od onih ljudi koji su ucestvovali na tribini pre godinu-dve (mislim da je Podbara bio tamo pa moze vise da kaze) ima nameru ili mogusnosti da pomogne Vosi?
Podrzavam!Brick Liman wrote:Ja mislim da bi najbolje rešenje bilo Bodina za predsednika.
Da li je moguće da smo zaboravili na ovog mladog revolucionara kao jednog od mogućih kandidata, moj predlog:Grba_NS wrote:Podrzavam!Brick Liman wrote:Ja mislim da bi najbolje rešenje bilo Bodina za predsednika.

Po ovim novim kriterijumima malo mu fali...nas je,samo mu jos fali da ima para...
Sad su neki kao vickasti na racun nekih glupih... Shvatili smo sarkazam u nekoliko postova, ne morate ga vise produblivati... 

pa da pojedine stvari koje se pisu nisu smesne,stvarno bi bile tuzne. tako da bolje da se smejemo malo,samo napred vickost !!!
-
mogao bi klub nesto da progovori vise!!!dosta je bilo zabusavanja... 

Da, narocito s obzirom na ove vesti o navodnim dugovanjima i minusu od 4 miliona evra... Ko ce bolje da nas spasava nego diplomirani ekonomista sa fakulteta u Londonu? A prica i dalje ostaje u familiji, poslovne veze i tako to.limanfkv wrote:Mislim da bi bilo dobro da dodje Bodin.
Bodina za Predsednika!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!