Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ultra komsa

Re: Uprava

Post by ultra komsa »

znas kako turija smatram da veoma gresis u jednoj stvari.balsa ne treba da uci od daltona.dalton i balsa su na istom nivou sto se fudbala tice.trebaju obojica vosi al sa strane dalton nije covek koji treba da bude takozvani "vodja".
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Laki, vest je prosuo ФКВ ("Prijatelj"-ako ga se sećaš).
Čovek je iz kluba, pa stoga nebi bilo loše ozbiljnije ga shvatiti.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
srkins

Post by srkins »

moram da pitam posto se ne razumem u nadmike . Da li je Dusan Bajatovic= Dule Dalton ?
tulip

Post by tulip »

srkins wrote:moram da pitam posto se ne razumem u nadmike . Da li je Dusan Bajatovic= Dule Dalton ?
Dule Dalton je Dušan Pajević, novosadski biznismen. Bio je fenomenalan igrač malog fudbala.
Ranijih godina je bio u UO Vojvodina. On je dove Mrđu kod nas.
DAJ GOL!!!
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Dule je navijač Vojvodine, posebno je zanimljivo kada ide da podrži klub na evro-gostovanjima 8)
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

Nadimak je dobio...

Image
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Junior

Post by Junior »

http://www.zurnal.rs/2013/06/19/balsa-b ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ванредна седница Скупштине Војводине одржаће се 23. јуна ове године у 11 сати.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Rivelinjo wrote:Nadimak je dobio...

Image
далтон је име његове грађевинске фирме :cheers:
verni zapad

Post by verni zapad »

ne znam ko rece da jedva ceka zadnje kolo da oteramo sa pinta :mrgreen: covek se pokupio i otisao sam,ne znam kako ih nije sramota da pricaju o dovodjenju abua...... :frown:
http://www.sportal.rs/news_category.php?category=6" onclick="window.open(this.href);return false; :deal:
Minja
Administrator

Post by Minja »

Kada se samo setim koliko su se ljudi iz tog kluba kurcili kada su dolazili u NS, koliko arogancije i nadmenosti su prosipali, i to do pre samo par godina... ...skoro kao neki sada iz FKV
laki

Post by laki »

Minja wrote:Kada se samo setim koliko su se ljudi iz tog kluba kurcili kada su dolazili u NS, koliko arogancije i nadmenosti su prosipali, i to do pre samo par godina... ...skoro kao neki sada iz FKV
Na sta konkretno mislis, Minja?
Image
Milan

Post by Milan »

Ko god da se u ovom trenutku za to pita...

KLUB NE SME DOZVOLITI DA SE 15. PUT PONOVI ISTI ŽREB ZA NOVU SEZONU JSL!!!!!!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
tulip

Post by tulip »

Neće nama biti toliki problem žreb, koliko utakmice sa Čukom, Radom, ofkom, napretkom... Ako te utakmice uspešno rešimo, tj. ne budemo sami sebi najveći protivnici, bilo bi baš idealno da nam se ponovi žreb iz poslednjih sezona. Ništa lepše nego postati šampion a musave zakucati za dno.
DAJ GOL!!!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Na stranu to sto je sumnjivo da se nekoliko godina sa crvenima sastajemo u poslednjem kolu, ali po meni nama taj zreb odgovara. Ja da mogu da biram izabrao bih ili poslednje jesenje ili ukupno poslednje kolo, nekako su oni tada najmanje napaljeni. Takodje sedmo jesenje kolo nam uvek dobro dodje jer su ovi umorni od Evrope, jedino ako i mi budemo tada u Evropi, ali koga ce tada zanimati domace prvenstvo...
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Salvador

Post by Salvador »

Mi po tradiciji vec koliko proslih sezona pravimo jako slabe rezultate u prvom delu.
Bilo bi jako dobro kada bi se novi trener skoncentrisao na psiholoski momenat kako bi se ovo izbeglo, a naravno pre svega da igraju maksimalno ozbiljno protiv "slabijih" timova, gde redovno gubimo bodove, a samim tim i (zabranjenu) titulu.
Ne treba da bude nikakvog taktiziranja, svaku utakmicu od prvog do poslednjeg minuta napadacki - nadam se da je ovo Vosa koju cemo gledati u svojoj stotoj godisnjici.
Post Reply