Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Tony Starks

Re: Transferi

Post by Tony Starks »

Lekovića i Miloševića koči obeštećenje

Na spisku želja koji je Nikolić dao sportskom direktoru Saši Drakuliću i drugim čelnicima kluba, jeste nekoliko mesta u timu i dva konkretna imena - Nikola Leković i Branislav Milošević, bekovi Rada koje je, do juče, trenirao na Banjici.

- Pregovori s njima, odnosno sa rukovodstvom Rada su u toku, ali još nismo uspeli da postignemo saglasnost o visini obeštećenja - otkriva Drakulić za naš list, precizirajući da, uprkos željama da spisak za Zlatibor odmah bude kompletan, dvojica pomenutih igrača u sredu neće biti među putnicima.

Sportski direktor, uporedo, pregovara i sa jednim golmanom, pošto je raskinut ugovor sa Nemanjom Supićem.

- Ime golmana sa kojim razgovaramo još ne mogu da saopštim - kaže Drakulić. - Želeli smo da i tu dilemu rešimo pre polaska na pripreme, ali se ni to neće desiti. Jedino što je izvesno jeste da smo grupi igrača koji su u ponedeljak počeli pripreme i koji u sredu kreću na Zlatibor, pridodali i Srđana Milinkovića, talentovanog vezistu iz našeg omladinskog pogona.

BALŠA DONOSI VESTI O FIJERU

IAKO su to i danas pokušavali, Novosađani još nisu uspostavili kontakt sa bolivijskim napadačem Eduardom Fijerom koji je, da podsetimo, ugovor sa Vojvodinom potpisao zimus, u Antaliji.
- Verujemo da će to biti moguće narednih dana, kada se u Novi Sad vrati Balša, sin našeg pokojnog predsednika Ratka Butorovića koji se dogovorio o tom transferu - kaže Drakulić.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... bestecenje" onclick="window.open(this.href);return false;
mihailov

Post by mihailov »

Kad smo kod te biološke zrelosti, Grbo, misliš li da je Šaleta Kordić upravo na taj način dolazio do izražaja u mladjim kategorijama? Bio je fizicki mnogo dominantniji od svojih vršnjaka i često je golove postizao na snagu. Kad je došlo vreme za seniorski fudbal, maltene se izgubio. Bar za sada...
Napred Voso!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Srdjan Milinkovic - je l to neki novi igrac?
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Srđan - Sergej, isto mu dođe. :mrgreen: Sad pitanje je da li je novinar Novosti zabrljavio ili Drakulić ne zna ime igrača. :?
Last edited by Tony Starks on Wed Jun 19, 2013 9:02 pm, edited 1 time in total.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

mihailov wrote:Kad smo kod te biološke zrelosti, Grbo, misliš li da je Šaleta Kordić upravo na taj način dolazio do izražaja u mladjim kategorijama? Bio je fizicki mnogo dominantniji od svojih vršnjaka i često je golove postizao na snagu. Kad je došlo vreme za seniorski fudbal, maltene se izgubio. Bar za sada...
Mislim da je Saleta postizao golove zato sto je iza sebe imao jednog Melega, Ivanica i Kosovica, pre svega - neverovatna kolicina lucidnosti. Tu je glavnu ulogu odigrao trener Kosanovic, koji je prepoznao sve njihove kvalitete i to iz njih izvukao, sto je Saleta na najbolji moguci nacin iskoristio, ako mogu tako da kazem. A on inace ima te fizikalije, dosta je jak i ono sto se meni svidjalo kod njega, neverovatno uporan. Konstatno vrsi pritisak na zadnju liniju (kao tenk), dosta je aktivan i kad lopta nije kod njega. Jako zahvalan igrac, ali nije od onih sto ce uzeti loptu i resiti. Zbog njegovog karaktera, ja ga ne bih otpisivao, jer u dobrom kolektivu on moze jako puno da pruzi, al u nekom ispod prosecnom ili prosecnom kolektivu ce biti neprimetan.
severozapad

Post by severozapad »

Ajde malo da napiše komentar u maniru onih koje najvise ne volem.
Video Vladu Avramova u gradu danas.
Helm

Post by Helm »

Grba_NS wrote:
Helm wrote:E vidis, ja bih to recimo pripisao u negativne osobine. Bolje da je nezreo fizicki pa da dominira nego ovako. Jer u varijanti da je ispred svojih vrsnjaka po bioloskoj starosti, upravo to mu moze doneti prednost da bude najbolji na terenu. Naravno, ne znaci da sigurno nece biti bolji i kada ostali dostignu njegovu zrelost, ali hocu da kazem da mu je to sasvim sigurno velika prednost u mladjim kategorijama.
Sergej je bas suprotan primer, sto se tice bioloske starosti. U mladjim kategorijama nije dolazio do izrazaja, cak nije bio ni standardan, bas zato sto je bioloski bio mladji od svoje generacije. Kad je dosao do omladinskog staza zaobisao je sve te svoje vrsnjake i iskocio u prvi plan. Zasto? Zato sto je sazreo (u perfektno vreme). On inace ima tu visinu, mislim da mu je majka igrala kosarku, pa je povukao na nju pretpostavljam, i odlicno to koristi u duelima (dugacke ruke i noge), kao i u skok igri (jednom je postigao gol glavom sa 18m), a pritom ima i dobru tehniku i jos bolju ideju, kao i osecaj za gol. U kadetima je igrao blize golu. I brat mu Vanja, koji brani za mladje kadete, 97-mo godiste, je vec visok 198, cini mi se.
Onda super, samo sam na osnovu lakijevog komentara stekao utisak da se radi o momku koji je akcelerant i koji dominira na osnovu fizikalija koje u seniorima ne bi imale uticaj. :)
Charlie

Post by Charlie »

Fierro je juce sa svojim agentom Rodrigom Osoriom otputovao za S. Arabiju, gde je danas trebao da prodje lekarske i potpise ugovor za Al Faisaly
Harmah

http://www.eldia.com.bo/index.php?c=&ar ... ulo=120059" onclick="window.open(this.href);return false;
Stexman

Post by Stexman »

Jel se jos neko oseca ovako! :evil:

Image

Znaci jos jedna laz uprave da je momak imao potpisan ugovor sa nama! Ali ne kapiram zasto? Sta su sad time dobili?
Ma treba to sve govnjivom motkom rasterati, kakvi naslednici kakvi bakraci svi u pi*ku materinu napolje i dovesti nove ljude!
Dosta su nas pravili magarcima. DOSTA!!!
ogi
Administrator

Post by ogi »

Али он има потписан уговор са ФКВ! Јел' тако Никола? Ништа онда, ако је тако идемо на суд са ФИФОМ! Па ком обојци...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

ogi wrote:Али он има потписан уговор са ФКВ! Јел' тако Никола? Ништа онда, ако је тако идемо на суд са ФИФОМ! Па ком обојци...
Ili ovako:
Ружнал wrote:Апија и Војводина на суду у Лозани

Арбитражна комисија Заједнице Супер лиге узела је у поновно разматрање случаја Апија против Војводине, јер је претходно рочиште било је одложено због смрти председника Новосађана Ратка Буторовића.

Адвокати Војводине, успели су и у среду да одложе одлуку Арбитражне комисије. Они су затражили да Правна комисија ФСС преиспита њихову надлежност у овом случају.

У уговору који су склопили Апија и Војводина пише да је у случају спора надлежан Арбитражни суд у Швајцарској, а не Арбитражна комисија.

Тек кад се по овом питању изјасни Правна комисија ФСС, биће познато да ли ће Апија и Војводина водити спор у Београду или у Лозани.
laki

Post by laki »

Nama bi isli obojci u svakom slucaju.

Kad bolje razmislim, daj bre da produzimo ugovor sa Abuom, kontam da se i njemu isplati jer mislim da ima bruka platu covek u Vosi. Nas je, vec je priviknut na sve ovde uslove... Jebo Godoa (Fijera), nek ide gde god zeli i da dodje u Vosu ocigledno je da ne zeli ovde da igra, koji ce mi igrac koji dolazi da igra pod moranjem. Abu plus jos jedan spic za rotaciju, ne daj Boze Despot, taj bi razvalio i u prvih 11. Pa mi bi pokidali. Manimo se vise tog Fijera, ko ga j**e.
Image
lexa

Post by lexa »

Meni nisu jasne reakcije pojedinih ljudi. Pa kao da cekamo Kavanija a ne tamo nekog Fijera.
Videli smo samo youtube snimak (na youtube-u bih i ja bio kopija Lamparda) i onda podivljali za njim.
Ko kaze da bi on bio bomba i ultra,mega, giga pojacanje? Mozda bi se bas pokazao totalnim
promasajem, i ja bas imam osecaj da bi bio ovo drugo.
Opet kazem, opustite se, niko od nas ga nikad nije gledao a na ovom forumu smo od njega napravili zvezdu.
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

U finalu kupa nije bilo ko da doda loptu - sve neke dugačke, baloni - a imamo kao najjači vezni red.

Dobar trener, s autoritetom, treba da napravi TIM.

Za pravljenje tima treba vremena, čak i kad se ima dosta para. A pogotovo kad se kod svakog transfera zateže i hoće-neće.

Sadašnji trener je tražio dva beka - to je izgleda propalo.
Tražio je napadača... još neizvesno.

Moraće praviti najbolje od onog što ima. Nećemo biti prvi. Ja bih bio sretan da ne namestimo ni jednu tekmu i da vidim da igrači ŽELE da pobede, svaku utakmicu. To mi je dovoljno. Još ako bude poneki lep fudbalski potez da se vidi - eto miline.
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
srkins

Post by srkins »

imam osecaj da nama prelazni rok krece 24.06. da ce dotle da bude samo ispipavanje terena a da posle skupstine krecu i odlazni i dolazni transferi
Post Reply