Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Post by Turija »

Dejan wrote:U danasnjoj stampi ponovo se pominje dolazak Todorovica i Vukovica iz Zete!Na Todorovicevoj poziciji imamo vec Kacara i Vukobratovica...Najavljen je i dolazak dva bocna igraca,moguci su neki povratnici iz inostranstva,a mozda cak i neki inostrani igrac dodje...

U nasoj ligi od kvalitetnih igraca za koje postoje realni izgledi da mogu da predju u Vosu je ostalo veoma malo igraca!Markovski koji je bio blizu prelaska u Vosu,ali je zatim usledili neki pregovori za turskim crno belim ali izgleda nece biti nista od toga...Joca Radivojevic za koga kazu da su ipak mali izgledi da dodje,po meni bice interesantno ko ce zaigrati na poziciji centralnog beka sa Pekarom...da li ce se mladi i perspektivni Djuric konacno nametnuti ili Stosic...mada bi idealno bilo da dovedemo Cirku!
Potpisujem oba pasusa.
Nekako mi se čini da još uvek u ovom prelaznom roku ne gađamo u crni krug.Bošković i Opsenica su oni prvi najveći krugovi mete.I Tintor je tu negde u istom spoljašnjem krugu.
Po meni, najpotrebniji nam je igrač u veznom redu tipa Miloša Šestića i jedan veoma brz i prodoran napadač (tip Laneta Jovanovića).Automatski time bi svi naši sadašnji igrači ,,prešli,, u nivo za klasu ili dve više.I, sa recimo jednim Ćirkom u odbrani, bili bi po kvalitetu ravni, pa čak i bolji od Zvezde i Partizana.Garantovano.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Anonimus

Post by Anonimus »

Kako prenosi današnji žurnal,levi bek BSK-a Čotra(22 godine), trebao bi da potpiše za Vojvodinu. Za njega je zaintresovana i NK Rijeka.
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Anonimus wrote:Kako prenosi današnji žurnal,levi bek BSK-a Čotra(22 godine), trebao bi da potpiše za Vojvodinu. Za njega je zaintresovana i NK Rijeka.

Vest sa RF foruma :?
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Red Firm wrote:
Anonimus wrote:Kako prenosi današnji žurnal,levi bek BSK-a Čotra(22 godine), trebao bi da potpiše za Vojvodinu. Za njega je zaintresovana i NK Rijeka.

Vest sa RF foruma :?

Vest iz danasnjeg ZURNALA,mada ako pazljivije pregledas ovaj forum videces Turijin post od 15.07. sa ovom vescu(ipak si ti moderator,pa pazi na sajt :? )
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Ako je iz današnjeg žurnala onda nije mogao tekst da bude od 15-tog ostavljena, a i zarez mi je kopiran sa tog teksta(istovetni tekst),zbog toga mislim da je bilo u redu da se potpise odakle je.
Ostaje da se pojačamo u napadu,ali kako vreme odmiče sve manje se priča o napadačima.
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Red Firm wrote:Ako je iz današnjeg žurnala onda nije mogao tekst da bude od 15-tog ostavljena, a i zarez mi je kopiran sa tog teksta(istovetni tekst),zbog toga mislim da je bilo u redu da se potpise odakle je.
Ostaje da se pojačamo u napadu,ali kako vreme odmiče sve manje se priča o napadačima.
Ne ulazim da li je vest preneta sa copy/paste ali ....

Posted: Sat Jul 15, 2006 9:26 pm

Turija
Pravi navijač se oseća mnogo bolje posle 4:1 nego 0:2, pa ma šta se nalazilo iza rezultata.Znači naši napadači znaju dati gol, samo treba stvoriti šansu.
Nadam se da će pripremne utakmice otvoriti prave analize stanja igračkog kadra u Klubu i forsirane koncepcije igre Prvog tima.
Spominje se da je na meti Vojvodine levi bek Borče Đorđe Čotra.
Dejane, šta kažu Tvoje knjige?

Tako bih ja mogao od Vas da trazim za vest o Opsenici i Babalju jer sam je ja ovde prvi objavio,mislim da je glupa prica da li je i ko prvi objavio i da li je prekopirana sa zarezom ili bez...mislim da je najbitnije da ljudi budu informisani.
Ako tebi znaci eto vest je na sajtu Red Firma objavio licno Red Firm i mi smo je za potrebe ovog foruma u celosti i sa zarezom preneli.
Turija

Post by Turija »

Djumi wrote:
Dejan wrote:Cuo sam se sa jednim drugom i ne zna ko je Djordje Cotra...
Cotra je izuzetno dobar igrac i bio bi odmah veliko pojacanje za Vosu :!:
Slažem se sa Starom Gardom da nije bitno ko je prvi saznao za vest i gde je ona postavljena, jer svi mi, uglavnom, pratimo sva tri foruma, ali je istina da sam 15 07 postavio to pitanje Dejanu, pa je posle Djumi odgovorio, kako je gore navedeno.
Inače, tog dana sam bio u Beogradu i odande je informacija. Sasvim slučajno?!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Stara garda wrote:Ne ulazim da li je vest preneta sa copy/paste ali ....
Trebao si ranije da razmišljaš o tome, a ne da se rasprava rasplamca na sasvim nepotrebnu stranu.

Mojim komentarom sam samo hteo da skrenem pažnju da je red, da ako se neka vest kopira da se onda i da izvor odakle je, a od svega si samo napravio priču ko je koga preduhitrio. Uostalom, nisam ja ostavio tu poruku na ovom forumu, ako si obratio pažnju, već je moja poruka bila upućena momku koji ju je preneo na ovaj forum, tako da možda neko vidi, ali ja ne vidim uopšte svrhu svih ovih naknadnih komentara koje si prouzrokovao.
Djumi

Post by Djumi »

U danasnjem Zurnalu pise da je Cotra potpisao za Vosu.Cestitam :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

Djumi wrote:U danasnjem Zurnalu pise da je Cotra potpisao za Vosu.Cestitam :!:
Za Cotru sam cuo da je izuzetno disciplinovan momak,pravi borac, i ocekujem da ce vrlo brzo postati nezamenljiv clan tima,a samim tim i (ne)kandidat za reprezentaciju. Fudbaler se postaje vremenom i radom,svega 10-20 % taletnom,pa tako imamo jasan i svez primer FAbija Grosa sa Svetskog prvenstva 2006. Momak koji je sa recimo 23-4 godine tavorio po nizerazrednim (c1,c2) ligama sada je jedan od najboljih na svetu...!
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Dejan

Post by Dejan »

Sport:
RUKOVODSTVO VOJVODINE SE RASTRČALO

POJAČANjA ZA MARIĆA

Novi Sad - Fudbaleri Vojvodine naizmenično treniraju na Gradskom stadionu i u centru "Vujadin Boškov" u Veterniku. U međuvremenu, rukovodstvo kluba traži još nekoliko kvalitetnih fudbalera.
- Zaista radimo na tome da trener Marić ima mnogo bolji igrački kadar i moguće je da za dan-dva dobijemo adekvatna pojačanja - zagonetan je sportski direktor "lala" Radisav Rabrenović.
Nije tajna, Vojvodina je zainteresovana za fudbalere Zete Ivana Vukovića i Ivana Todorovića, ali, da li Rabrenović misli baš na njih, videće se.
- U sredu gostujemo novom srpskoligašu Horgoš Zlatibor voda. U nedelju, 23. jula, dočekujemo Mladost iz Apatina. Tri dana kasnije igraćemo protiv Inđije, ali još ne znamo gde. I, najzad, generalnu probu imaćemo 29. jula sa Željezničarom u Sarajevu - podvlači operativac novosadskog superligaša.

Ž. R. 19.07.2006 02:56:10
Anonimus

Post by Anonimus »

Dejan wrote:Sport:
RUKOVODSTVO VOJVODINE SE RASTRČALO

POJAČANjA ZA MARIĆA

Novi Sad - Fudbaleri Vojvodine naizmenično treniraju na Gradskom stadionu i u centru "Vujadin Boškov" u Veterniku. U međuvremenu, rukovodstvo kluba traži još nekoliko kvalitetnih fudbalera.
- Zaista radimo na tome da trener Marić ima mnogo bolji igrački kadar i moguće je da za dan-dva dobijemo adekvatna pojačanja - zagonetan je sportski direktor "lala" Radisav Rabrenović.
Nije tajna, Vojvodina je zainteresovana za fudbalere Zete Ivana Vukovića i Ivana Todorovića, ali, da li Rabrenović misli baš na njih, videće se.
- U sredu gostujemo novom srpskoligašu Horgoš Zlatibor voda. U nedelju, 23. jula, dočekujemo Mladost iz Apatina. Tri dana kasnije igraćemo protiv Inđije, ali još ne znamo gde. I, najzad, generalnu probu imaćemo 29. jula sa Željezničarom u Sarajevu - podvlači operativac novosadskog superligaša.

Ž. R. 19.07.2006 02:56:10
Ovo deluje obecavajuce!!!! 8)
Dejan

Post by Dejan »

Fudbaleri Vojvodine u pripremnom periodu igraju promenljivo, što se i očekivalo s obzirom da je ekipa podmlađena.

U dosada odigranim utakmicama bili je primetno da je najviše problema bilo po bokovima i u špicu , ali do početka prvenstva sve bi trebalo da dođe na svoje mesto.

Uprava ovih dana čini napore da pronađe adekvatna pojačanja, da bi Novosađani prvenstvo dočekali s timom koji može da se upusti u borbu za jedno od prvih šest mesta u Meridijan super ligi. Pre neki dan uspostavljn je kontakt s Jozefom Kizitom i on je ponovo u crveno- dresu.

-Uspeli smo da prevaziđemo nesporazum i mislim da će nam Kizito dobro doći u predstojećem prvenstvu - kaže direktor Vojvodine Cvetko Riđošić. - Nedostajao nam je jedan takav igrač.

Pored Kizita, crveno - beli su angažovali još jednog levog bočnog fudbalera Đorđa Čotru iz BSK-a iz Borče. Čotra je zapao za oko treneru Zoranu Mariću dok su Novosađani bili na pripremama na Tari. Radi se o brzom, levonogom fudbaleru, koji ima tek 22 godine.

Najverovatnije je da će Novosađani do kraja prelaznog roka angažovati još nekoliko igrača, traži se iskusan špic igrač koji će nadomestiti odlazak Vukelje i Marka Jovanovića.
Inače, i na stadionu i u Sportskom centru „Vujadin Boškov“ se radi punom parom.
- Na stadionu se postavljaju nove stolice, uređuje se VIP loža, u pripremi je i postavljanje novog semafora - raportira Riđošić.- Uslovi za gledaoce će biti znatno bolji nego u prolećnom delu prvenstva. Naravno, nije to sve- želimo da obnovimo i upravnu zgradu, da vratimo reflektore. Ali, to nije u našoj nadležnosti,pa nam predstoje razgovori s gradskim strukturama i verujem da ćemo naći zajednički jezik.

I u Sportskom centru „Vujadin Boškov“ u Veterniku su radovi u punom jeku: gradi se novi stacionar ,s modernim pratećim objektima u kojima će igrači imati sve uslove za vrhunski rad( trim kabinet,teretana, sauna...). Kako se predviđa, sve će biti završeno do 5. avgusta kada zvanično počinje fudbalska sezona.

G. Kovač

Image
A kada je bio proteran iz kluba bilo je onih koji su podrzavali takav potez,navodan razlog je bio sto je kao imao nepovoljan ugovor po klub...a bilo je i nas koji su se ostro protivili tome...
KIKINDA!

Post by KIKINDA! »

Idealna pojacanja za Vosu bi bila Ivan Vukovic i Igor Burzanovic :!:
Dobri su Jovan Radivojevic,Cirka,Rade Vukotic...
Anonimus

Post by Anonimus »

Dobri su,jos kad bi mogli da dodju....
Post Reply