Nombre: Glen Mitchell Brown James
Fecha de nacimiento: 16 de julio de 1981
Padres: Carlos Teodoro Brown y Hortensia James
Estatura: 1.83
Peso: 74 kilos
Jos jednom smo dokazali da smo jedan od najboljih(ako ne i najbolji) foruma u zemlji sto se tice brzine i tacnosti informacija!
Brown bi mogao da bude veliko pojacanje u napadu,imponuje cinjenica da je jedno vreme bio u Bresi,sada je u pravim fudbalskim godinama kada moze najvise da pruzi i nadam se da ce se uklopiti u novu sredinu!
Šta je tu čudno što čovek peva... pa ne zove se valjda džabe James Brown
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Stalno se kuka kako je deficit sa napadačima a mi ih odbijamo. Šta je potrebno da bi neko bio špic Vojvodine? Da ima plave oči? Drži daljinski u levoj ruci? Dobar u klikerima? WTF ? Na moju žalost, upravo sam čuo da je odbijen jedan špic kojeg mnogo cenim a to je Dejan Živković. U stvari da budem precizniji, pokupio se i otišao. Razlog ne bih da pominjem pošto me onda niko ne bi ozbiljno shvatio. E, baš mi je krivo!
Cause wrote:Stalno se kuka kako je deficit sa napadačima a mi ih odbijamo. Šta je potrebno da bi neko bio špic Vojvodine? Da ima plave oči? Drži daljinski u levoj ruci? Dobar u klikerima? WTF ? Na moju žalost, upravo sam čuo da je odbijen jedan špic kojeg mnogo cenim a to je Dejan Živković. U stvari da budem precizniji, pokupio se i otišao. Razlog ne bih da pominjem pošto me onda niko ne bi ozbiljno shvatio. E, baš mi je krivo!
Dejan Zivkovic je rodom iz Bele Crkve...sada vec ima nekih 27-28 godina...on je prakticno partizanovo dete!Igrao je za teleoptik,partizan,dorcol,zvezdaru,najbolju sezonu je imao u Smederevu,kasnije je igrao u OFK-i...cinimi se da je rec o dobrom napadacu koji se nikada u potpunosti nije iskazao...Secam se jos njegovih dobrih partija iz Smedereva...
Meni se cini da bi Boskovic i Brown mogli da budu dobar tandem,a svoju sansu da vrebaju Ubiparip,Covic,Buac...
Već dugo igra prvu ligu , nekoliko godina. Mateus ga je hvalio kako je najkompetniji igrač. Jedini koji je mogao da šutira i levom i desnom sa svih pozicija, normalno , precizno (ako se neko seća tih izjava sa prvih treninga kada je Mateus tek došao ). Pravu šansu nije dobio zbog Lazovića i Delibašića. Znam ga iz ranijeg perioda i baš mi se svideo. Stvarno poseduje kvalitet, ali ako je postojeći kadar bolji da nam ne treba, ok. Podržimo naše momke a ne da kukamo po novinama kako smo stalno u nekom deficitu sa igračima. "Jel' tako? Tako je !!!!!"
Nombre: Glen Mitchell Brown James
Fecha de nacimiento: 16 de julio de 1981
Padres: Carlos Teodoro Brown y Hortensia James
Estatura: 1.83
Peso: 74 kilos
Sa njim i Kizitom u timu,ove godine 2:0 za nas protiv zvezde (strelce vec znamo)
Dvadesttrogodišnji fudbaler poljskog tima Visla Plock, Predrag Vujović, od juče je novi član Fudbalskog kluba Vojvodina. Vujović je, igra na mestu polušpica (ranije bio član kruševačkog Napretka), potpisao trogodišnji ugovor s novosadskim superligašem.
Tamnoputi Mičel Braun iz Hondurasa još uvek je na probi. S. S. Dnevnik