Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Inace puno ime mu je Glen Mitchell Brown James,rodjen je 1981.godine
ogi wrote:Image

Image

Image
Ovaj desno sa kikicama.
Izgledom podseca na Drogbu,pa nek bude upola kao on bicemo zadovoljni. :D
nboya
Administrator

Post by nboya »

Image
http://www.laprensahn.com/vivir_nota.ph ... 1138600800

Nombre: Glen Mitchell Brown James
Fecha de nacimiento: 16 de julio de 1981
Padres: Carlos Teodoro Brown y Hortensia James
Estatura: 1.83
Peso: 74 kilos
UPRAVA NAPOLJE!!!
slanina

Post by slanina »

Stara Garda wrote:Inace puno ime mu je Glen Mitchell Brown James,rodjen je 1981.godine
ogi wrote:Image

Image

Image
Ovaj desno sa kikicama.
Izgledom podseca na Drogbu,pa nek bude upola kao on bicemo zadovoljni. :D
Ma Ronaldinjo bre,a jos i peva!!!!
Dejan

Post by Dejan »

Jos jednom smo dokazali da smo jedan od najboljih(ako ne i najbolji) foruma u zemlji sto se tice brzine i tacnosti informacija!

Brown bi mogao da bude veliko pojacanje u napadu,imponuje cinjenica da je jedno vreme bio u Bresi,sada je u pravim fudbalskim godinama kada moze najvise da pruzi i nadam se da ce se uklopiti u novu sredinu!
BondNS

Post by BondNS »

Šta je tu čudno što čovek peva... pa ne zove se valjda džabe James Brown :D
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Cause

Prop'o transfer

Post by Cause »

Stalno se kuka kako je deficit sa napadačima a mi ih odbijamo. Šta je potrebno da bi neko bio špic Vojvodine? Da ima plave oči? Drži daljinski u levoj ruci? Dobar u klikerima? WTF ? Na moju žalost, upravo sam čuo da je odbijen jedan špic kojeg mnogo cenim a to je Dejan Živković. U stvari da budem precizniji, pokupio se i otišao. Razlog ne bih da pominjem pošto me onda niko ne bi ozbiljno shvatio. E, baš mi je krivo! :cry:
" Dečko je pun zmajova! "
Dejan

Re: Prop'o transfer

Post by Dejan »

Cause wrote:Stalno se kuka kako je deficit sa napadačima a mi ih odbijamo. Šta je potrebno da bi neko bio špic Vojvodine? Da ima plave oči? Drži daljinski u levoj ruci? Dobar u klikerima? WTF ? Na moju žalost, upravo sam čuo da je odbijen jedan špic kojeg mnogo cenim a to je Dejan Živković. U stvari da budem precizniji, pokupio se i otišao. Razlog ne bih da pominjem pošto me onda niko ne bi ozbiljno shvatio. E, baš mi je krivo! :cry:
Dejan Zivkovic je rodom iz Bele Crkve...sada vec ima nekih 27-28 godina...on je prakticno partizanovo dete!Igrao je za teleoptik,partizan,dorcol,zvezdaru,najbolju sezonu je imao u Smederevu,kasnije je igrao u OFK-i...cinimi se da je rec o dobrom napadacu koji se nikada u potpunosti nije iskazao...Secam se jos njegovih dobrih partija iz Smedereva...
Meni se cini da bi Boskovic i Brown mogli da budu dobar tandem,a svoju sansu da vrebaju Ubiparip,Covic,Buac...
Cause

Post by Cause »

Već dugo igra prvu ligu , nekoliko godina. Mateus ga je hvalio kako je najkompetniji igrač. Jedini koji je mogao da šutira i levom i desnom sa svih pozicija, normalno , precizno (ako se neko seća tih izjava sa prvih treninga kada je Mateus tek došao ). Pravu šansu nije dobio zbog Lazovića i Delibašića. Znam ga iz ranijeg perioda i baš mi se svideo. Stvarno poseduje kvalitet, ali ako je postojeći kadar bolji da nam ne treba, ok. Podržimo naše momke a ne da kukamo po novinama kako smo stalno u nekom deficitu sa igračima. "Jel' tako? Tako je !!!!!"
Drakula

Post by Drakula »

NEKI VUKOVIC JE IGRAO ZA NAS PROTIV ZELJE, ZNA LI NEKO O KOME SE RADI?javascript:emoticon(':?:')
Question
kuzma liman

Post by kuzma liman »

ako brown potpise ugovor i kada pocne da daje golove (iskreno se nadam) trebalo bi da mu otpevamo neku pesmu jamesa browna ka i feel good :lol:
Cause

Post by Cause »

Svaka čast za ideju !!!!! :D
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

nboya wrote:Image
http://www.laprensahn.com/vivir_nota.ph ... 1138600800

Nombre: Glen Mitchell Brown James
Fecha de nacimiento: 16 de julio de 1981
Padres: Carlos Teodoro Brown y Hortensia James
Estatura: 1.83
Peso: 74 kilos
Sa njim i Kizitom u timu,ove godine 2:0 za nas protiv zvezde (strelce vec znamo) :lol: 8)
Image
Владика
Administrator

Post by Владика »

Otac mu se zove Hortenzija, ima hitlerske brčiće a crnac je! Ovaj momak puno obećava !!!!!
ogi
Administrator

Post by ogi »

podbara wrote:ima hitlerske brčiće a crnac je!
Ha ha ha!!!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
ogi
Administrator

Post by ogi »

Dvadesttrogodišnji fudbaler poljskog tima Visla Plock, Predrag Vujović, od juče je novi član Fudbalskog kluba Vojvodina. Vujović je, igra na mestu polušpica (ranije bio član kruševačkog Napretka), potpisao trogodišnji ugovor s novosadskim superligašem.

Tamnoputi Mičel Braun iz Hondurasa još uvek je na probi. S. S. Dnevnik
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Post Reply