Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

ДушанСП wrote:Делач-Вулићевић-Настић-Трајковић-Ђурић-Тумбасевић-Радоја-Врањеш-Гаћиновић-Аливодић-Оумару.То ће нам бити тим у овој сезони,с тим што су могуће ротације типа-Абу-Шкуле-Гаћиновић или Тумба-Полетановић-Ађуру.Што пре прихватите овај тим,лакше ће вам бити,а уколико неко дође типа Лековић тим боље.Нико битан није отишао,а исто тако ни дошао према томе то је то.
Još i da ti/mi prihvatiš/mo da će Matejin Barić zauzimati mesto Nastiću kao i da je već sad izvesno da barem u prvom delu sezone Gaćinović će biti rezerva Škuletiću.
Io odio Belgrado
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Red Marquis wrote:
ДушанСП wrote:Делач-Вулићевић-Настић-Трајковић-Ђурић-Тумбасевић-Радоја-Врањеш-Гаћиновић-Аливодић-Оумару.То ће нам бити тим у овој сезони,с тим што су могуће ротације типа-Абу-Шкуле-Гаћиновић или Тумба-Полетановић-Ађуру.Што пре прихватите овај тим,лакше ће вам бити,а уколико неко дође типа Лековић тим боље.Нико битан није отишао,а исто тако ни дошао према томе то је то.
Još i da ti/mi prihvatiš/mo da će Matejin Barić zauzimati mesto Nastiću kao i da je već sad izvesno da barem u prvom delu sezone Gaćinović će biti rezerva Škuletiću.
А шта ако Настић буде играо против Хонведа?Гаћиновић може да буде резерва само Абубакару.
BOKI

Post by BOKI »

Nisam za dovodjene igraca samo da bi nekoga doveli ali ovom timu trba u trenutnom stanju 3-4 igraca pa makar oni bili bivsi blizanci.Samo da ne zaboravite zadnja nasa titula u timu su bila 3 bivsa Zvezdina igraca sto znaci nije cilj ako tako ne ide forsirati svoje igrace i na kraju Mudrinski je u cerki bliznakinji bio veci zvezdas od svih njih sve sa tatom i bratom.To samo radi istine licno neki od ovh mi se ne svidjaju sto su u opticaju za dollazak kao i ovih sto su dosli ali ko zna mozda i gresim.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

ДушанСП wrote:
Red Marquis wrote:
А шта ако Настић буде играо против Хонведа?Гаћиновић може да буде резерва само Абубакару.
Ti si napisao kako bi trebalo, a ja kako očekujem da bude. Ne bi me iznenadio ni Škuletić levo, igrao je već to (naravno loše), a prosto sumnjam da menadžerski levi bek neće ove sezone imati barem u startu sezone prednost. Videćemo.
Io odio Belgrado
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Требало би да буде овако,јер не видим разлог да игра неко ко је лошији од другог,узгред све ми се чини да ће нам први голман бити Жакула
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ako bude ovako to i nece biti lose. Samo sto rece Markiz, bice tu onih koji moraju da budu u 11 pa da j**e rak raka, zbog kojih ce kvalitetniji da sede na klupi ili tribinama a mi da se nerviramo.

Da je drugacije, to ne bi bila Vosa.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Krle

Post by Krle »

Potpisao Denković
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=733448" onclick="window.open(this.href);return false;
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Milan

Post by Milan »

Prema rečima portparola Vojvodine Slobodana Đurića, Denković je sa Novosađanima potpisao ugovor na tri godine.

Ko je sad ovo???
POŠTO OBRAZ ???!!!
budababa

Post by budababa »

Da li je neko čuo za Barića, Delača i Denkovića pre nego što su dovedeni u vezu sa nama? Ko su ti ljudi i odakle nekome pravo da ih naziva POJAČANJIMA? Prelazni rok za sada ide u maniru "drži vodu dok Kežman i kompanija odu". Strava...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Milan wrote:
Prema rečima portparola Vojvodine Slobodana Đurića, Denković je sa Novosađanima potpisao ugovor na tri godine.
Ko je sad ovo???
Alias Nuše Šenk :mrgreen:
Helm

Post by Helm »

budababa wrote:Da li je neko čuo za Barića, Delača i Denkovića pre nego što su dovedeni u vezu sa nama?
To da li smo culi za njih ne igra nikakvu ulogu u ovom slucaju posto su dovedeni sa prostora koje malo ko odavde prati. Ono sto jeste bitno je kako igraju. Baric se uopste nije dobro pokazao na prvoj utakmici, a verujem i da nece sve dok igra na levom beku posto se radi o desnjaku i desnom beku. S druge strane Delaca/Popovica i Denkovica cemo tek videti. Necu unapred nikoga da osudjujem i donosim zakljucke, ali moram priznati da me Denkovicev put karijere izuzetno podseca na Skuleticev. Mada ne treba zaboraviti ni to da je Mrdja pre nas dao 11 golova na 85 utakmica, pa onda za nas 35 na 56.

Hajde da prvo ljudima damo sansu da se pokazu i opravdaju one koji su ih doveli a posle cemo im suditi.
Krle

Post by Krle »

Može da igra levo krilo i napadača, a dao dva gola i jedan autogol za Haifu...
http://www.transfermarkt.com/en/stefan- ... 39727.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
lexa

Post by lexa »

Krle wrote:Može da igra levo krilo i napadača, a dao dva gola i jedan autogol za Haifu...
http://www.transfermarkt.com/en/stefan- ... 39727.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dao je dva gola u 46 utakmica :slon:

Eh, kad bi mi neko iz kluba dao samo 48 casova da budem sportski direktor i da biram
barem tri pojacanja, bez da mi se iko mesa u izbor...
shecky

Post by shecky »

Denkovica koga ne mrzi mozete skenirati na jutubu..
Naravno znamo kakvi snimci se tamo stavljaju ali mozete videti i dok je bio klinac da je na neki nacin bio lider na terenu tj mnogo toga je od njega kretalo u akcijama i malo mozda i voli previse da se halavi ..
Sve u svemu ja ocekujem igraca nesto tipa Merebe ,e sad, videcemo sta ce biti od toga.
Ono sto je dobro ,to je da je mlad ,pa ako se bas i ne pokaze neko ce ga valjda kupiti.
Boske87

Post by Boske87 »

Sigurno nećemo igrati u ovom sastavu već od septembra. Da li si svestan da mi još nikoga nismo prodali u ovom prelaznom roku! Bez prodaje klub ne može opstati. Siguran sam da Abu odlazi a mislim da je vreme i za Trajkovića, valjda mu možemo naći zamenu. Jedino bi zadržao Vulićevića tj ponudio mu novi, bolji ugovor. Verujem da klub čeka da proda gore pomenute igrače da bi imali para da pojačamo tim.

@Mislim da nije tačan taj broj golova Denkovića. Na onom klipu ih je dao više :mrgreen: . Bez zezanja mislim da ima neki kvalitet inače ne bi Nikolić hteo da ga dovede. Vidi se da je atleta i da voli da raspali po lopti + još je relativno mlad igrač pa imam razumevanja za ovaj transfer. Ovo je onaj iz kategorije "mogao bi biti pojačanje". Zimus smo doveli 2 igrača (Alivodića i Vranješa) i odmah smo znali da su pojačanja u pravom smislu te reči, u ovom prelaznom roku to nismo uradili. Još ima vremena, samo da prođemo Honved...
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply